El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bonvehí, el marmessor de Puigdemont per dirigir el PDeCAT però amb 30% de vot de càstig
  • CA

 

 

Finalment, els associats del PDeCAT han fet confiança a la candidatura de consens i, per tant, Carles Puigdemont ha pogut assolir l’objectiu de fer-se amb el partit posant al capdavant, David Bonvehí. Però no ha estat un passeig triomfal, ni de bon tros. Un home de la seva plena confiança i que s’ha envoltat d’una direcció amplíssima que recull les diverses famílies més o menys oficioses de la formació ha guanyat, però no ha arrassat, ni de bon tros. 

 

Així, Bonvehí s’ha imposat amb el davant la candidatura “free-lance” que han impulsat associats de base que reclamaven llistes obertes per escollir la direcció, amb el 65%. Una opció que liderava David Torrents, cap visible del partit a Badalona i que ha fet un extraordinari paper tot i el poc temps que ha tingut per preparar-se, amb un 28,9%. 

 

A més de Bonvehí, la llista inclou de vicepresidenta Míriam Nogueras que recuperen gairebé la direcció de Marta Pascal amb Ferran Bel, Montserrat Candini, Maria Senserrich, Marc Castells, Vanessa Ferrer, Lluís Soler, Lluís Font, Dolors Tella, Meritxell Ruiz i Xavier Fonollosa. S’incorporen David Font, Genís Boadella, Lluís Guinó -que ja hi havia estat- , Josep Tarín, Marc Solsona, Albert Alins, Lourdes Ciuró, Dídac Nadal, Albert Piñerira, Sussanna Rivero, Francina Vila, Pere Soler, Mª Àngels Planas, Antoni Postius, Meritxell Budó, Carles Agustí, Joan Pere Gómez i Montse Morante.

 

 

 

Més informació en breu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa