Ayuso s’abraça a Vox per aprovar els seus primers pressupostos

El govern de la Comunitat de Madrid i Vox han arribat a un acord per aprova rels pressupostos regionals de l’any 2022. Isabel Díaz Ayuso s’abraça d’aquesta manera a la formació de Santiago Abascal per tirar endavant els seus comptes. Així ho ha avançat la portaveu del partit ultra, Rocío Monasterio, que ha explicat que han pactat amb el PP no acceptar cap de les esmenes parcials ni totals dels partits d’esquerres. Els pressupostos pactats inclouen tretze mesures, i inclouen auditar els centres de menors estrangers no acompanyats (mena), segons ha celebrat Monasterio.

Ayuso ha volgut valorar positivament l’acord al qual ha arribat amb l’extrema dreta. Ha assegurat que aquest pacte arriba “en el moment més necessari“. A través del seu compte de Twitter, ha opinat que amb acord es mantenen “tots els compromisos” als quals havia arribat la presidenta de la Comunitat de Madrid per a aquesta legislatura i que li van donar “un ampli suport electoral”. A tot això, segons ella, s’hi sumen “noves mesures molt positives”. Segons Ayuso, aquest pacte amb la ultradreta “reforça” la Comunitat de Madrid.

Per la seva banda, Monasterio ha explicat que “amb aquest acord el govern es compromet a no arribar a cap acord total ni parcial amb els altres grups; de la mateixa manera, Vox es compromet a no donar suport a cap de les esmenes a la totalitat ni esmenes parcials presentades pels altres grups presents a l’Assemblea; que l’esquerra perdi tota l’esperança d’entrar a Madrid”.

Un dels aspectes més impactants de l’acord, és aquesta mirada amb lupa als centres de menors estrangers no acompanyats. Es realitzarà una auditoria completa de les despeses dels serveis i les subvencions associades a aquests centres a partir de l’1 de març. Tindrà en compte tots els aspectes relacionats amb els serveis i subvencions associats a aquests menors.

Comentaris

    Guaita-que-fan-ara Novembre 30, 2021 | 14:06
    Normal : cul i merda sempre van junts
    Ricard Novembre 30, 2021 | 14:16
    També PSOE, podemos, mas pais.... Tots son el mateix. Tots serveixen per col·laborar.

Nou comentari