Ayuso: “Hasél és un delinqüent amb menys art que qualsevol amb dos cubates a un Karaoke”

La presidenta de la Comunitat de Madrid exhibeix una llamborda suposadament utilitzada als disturbis

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha retret aquest dijous a Podem que “atiï la festa de nens” que “es manifesten per un delinqüent que té menys art que qualsevol dels que estem aquí amb dos cubates a un karaoke“, en referència al raper Pablo Hasel. “Això és el més cutre que poden defensar“, ha afirmat. Durant la sessió de control a l’Assemblea de Madrid, Ayuso ha exhibit també una de les llambordes suposadament utilitzades durant els disturbis d’aquest dimecres a la Puerta del Sol. Prèviament ha visitat la zona acompanyada de l’alcalde de Madrid, José Luis Martinez Almeida, per reclamar al president espanyol, Pedro Sánchez, que cessi Iglesias per donar suport a moviments “que pretenen derrocar les democràcies“.

Demana a Sánchez que cessi Iglesias per donar suport a moviments “que pretenen derrocar les democràcies” 

Ayuso, juntament amb l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha comparegut també a la Puerta del Sol, escenari dels adlarulls de la manifestació per Pablo Hasél, i han demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que cessi el vicepresident primer, Pablo Iglesias, pel suport de la seva formació –segons Ayuso- a moviments “que pretenen derrocar les democràcies”. Segons la presidenta de la Comunitat, Iglesias “instiga a aquesta situació promoguda per defensar un delinqüent reincident”, en referència a Hasél, i “posa en qüestió la democràcia espanyola”.

Comentaris

  RAMON A 18/02/2021 5:04 pm
  El sol fet de tenir de presidenta la IDA ja ens indica que deu ser aixo de la comunidad de Madrid
  Tal com raja 18/02/2021 4:36 pm
  Sra. Ayuso, potser té raó quan diu que en Hasél té poc art, en això no hi entraré. Però engarjolar una persona pel sols fet de cantar veritats de l'alçada d'un campanar, d'això s'en diu repressió
  ton c. 18/02/2021 4:31 pm
  que diu que, que el Doc, del bon gust, que ha dinatr avuii senyor?.
  Acg 18/02/2021 4:24 pm
  Te la llengua molt "suelta" per no haber begut......
  L'OBSERVADOR ASTORAT 18/02/2021 3:52 pm
  Tengo miles de razones para afirmar que el Reino de España ( borbónico-Franquista 2.0), es una auténtica y putrefacta cloaca política; el hecho de que I. DiazAyuso (de acrónimo IDA), no solo siga en su puesto, sino que aun no haya sido detenida y puesta a disposición judicial, es una de ellas.
  Doctor Strangelove 18/02/2021 3:43 pm
  T'has quedat curta Ayuso, aquest sense estudis no té ni art ni dignitat. És un fracàs de la nostra societat, una persona que no té lloc entre nosaltres, una ésser que odia tot al que representa el bon gust i l'excel·lència, i individu que només té rancúnia, fruït de la seva mediocritat. Gentola com aquest, per higiene, s'ha de fer fora del nostre entorn. Doc.
   Tano 18/02/2021 6:00 pm
   Ayuso, Hasel tiene veinte mil veces mas categoria i sinceridad que tu que eres una simple pija asquerosa.
  Ricard 18/02/2021 3:37 pm
  Aquesta racista d'extrema dreta i nacionalista deixa enrere el personatge del "Polònia". Té mèrit.
  X2 18/02/2021 3:34 pm
  Aquesta dona creu seriosament que viu en una democràcia? Si es així, es que es tonta o es feixista
  Pepera fachenda 18/02/2021 12:56 pm
  Aquesta franquista és un perill públic per la democràcia i la llibertat d'expressió. I a més a més, es creu que per la presidenta de la comunidad de madrit, pot dir el que li doni la gana, i s'equivoca, ha d'esser més curosa, cosa difícil, perquè no toca ni quarts ni hores
  Boletaire 18/02/2021 12:40 pm
  Tan fastigosa com sempre.

Nou comentari