Ayuso diu que “no podia esperar” a què li presentessin una moció “per l’esquena”

La presidenta de Madrid explica que ho va consultar amb Casado la nit abans de l'anunci d'eleccions anticipades

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat que “no podia esperar” a què PSOE i Cs presentessin una moció de censura “de forma sobtada i per l’esquena“, tal com han fet a Múrcia. Ayuso ha admès que no tenia constància que n’anessin a presentar però que “tenia clar que tard o d’hora ho haguessin fet” i, per tant, “no podia esperar a veure quan”. “Era evident, de llibre, que m’anava a passar a mi després de veure la situació de Múrcia“, ha dit. En una entrevista a Onda Cero aquest dijous al matí, la presidenta madrilenya ha argumentat que han de ser els ciutadans els “amos del seu destí” i decidir a les urnes. Ayuso ha explicat que ho va parlar la nit abans amb el líder del PP, Pablo Casado.

Segons ha explicat Ayuso, Casado i ella van coincidir que l’escenari que s’albirava a Múrcia es podria repetir a Madrid. La presidenta de la Comunitat de Madrid ha dit que aspira a governar en solitari i que cercarà la majoria absoluta. En una altra entrevista a EsRadio, Ayuso ha afirmat que ha actuat de forma “correcta” amb la dissolució de l’Assemblea. “Si nos fos correcte el que he fet significaria que cap president podria dissoldre unes cambres i convocar eleccions “, ha argumentat. La presidenta madrilenya ha insistit que ha seguit “el procediment establert de forma escrupolosa”. “El temps em donarà la raó”, ha afirmat.

Comentaris

    Ricard 11/03/2021 2:12 pm
    A mi no m'agrada centrar el comentari en una sola persona. Perquè ñes coses no són mai responsabilitat d'una sola persona. El que vull destacar és que els castellans demostren que la política no és el seu fort. Vull dir política com l'art de fer compatibles posicions diferents amb l'objectiu de garantir el bé comú. per ells tot són traicions, ofenses i humiliacions... I és la mateixa raó per la que es neguen a negociar amb els catalans. En són incapaços. I és que no tenen cap tradició 'entrendre's entre ells ni amb d'altri. La pena és que pel mig hi ha els hostatges catalans i resta de la repressió existent i futura. Els racistes de psoe, pp o ciudadanus volen repartir-se el poder i no dependre dels pèrfids demòcrates, és a dir dels catalans, que sí estem avesats a pactar des de sempre. El que no veuen, els molt idiotes, és que qui només ha d'esperar és Vox. Perquè desgraciadament l'ideari de Vox és a l'ànima de qualsevol castellà. Potser això darrer serà la cura als nostres mals.
    bs 11/03/2021 1:18 pm
    infumable individua

Nou comentari