Asens demana “perdó” als presos per no haver aconseguit els indults “molt abans”

Retreu que si s'haguessin seguit les linies de reforma del Codi Penal proposades, tot plegat "hagués passat molt abans"

El president del grup confederal d’Unides Podm al Congrés espanyol, Jaume Asens, ha demanat, en roda de premsa, “perdó” als presos polítics, a les seves famílies, i als catalans que “des de fa anys i de manera reiterada reclamen aquesta llibertat”. Asens, en aquest sentit, ha reconegut que la concessió dels indults arriba tard.

El polític ha argumentat que l’esclat de la pandèmia ha “reordenat” les prioritats del govern espanyol. Igualment ha remarcat que els temps amb què ha treballat el Tribunal Suprem tampoc “ho ha posat fàcil”, però ha posat de manifest que si s’haguessin seguit les linies de reforma del Codi Penal proposades per Unides Podem tot plegat “hagués passat molt abans”.

Asens ha tancat la seva intervenció defensant-se de les possibles crítiques pel fet demanar perdó. Ha apuntat que, al seu entendre, no es tracta d’un “signe de debilitat” sinó que és sinonim de “fortalesa democràtica”. En aquesta línia ha subratllat que la intervenció aporta just el contrari del que va ser “la resposta de l’Estat a 1 d’octubre” en referència a les càrregues policials.

Per a Asens l’arribada dels indults “obre una nova etapa” caracteritzada per l'”empatia”.

Comentaris

  Comun's,crostadrégimen78 22/06/2021 6:59 pm
  Asens deixa de tractar la gent de imbéciles. Això el què diu Asens es una mentida podrida. Pedro Castejón ha concedit els indults perque el Concell de Europa estava a punto de emitir l'informe sobre els presos polítics tractant España de un régimen medieval i vosaltres heu anat corrent a fer a correr cuita els indults per rentar la cara del gobierno "progresista" franquista. Farsantes.
  Dani_Andreuenc 22/06/2021 7:36 pm
  Si haguessiu donat suport al Referendum, en comptes de posar-hos de part de l' Estat. Eh? Traidors de merda!
  Ricard 22/06/2021 9:07 pm
  La primera declaració d'Asens que comparteixo en anys.
  Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 22/06/2021 9:21 pm
  Obres una enciclopèdia, busques "pocavergonya" i una de les fotos que hi surten és la d'Asens
  Cecília 23/06/2021 8:24 am
  No et posis la medalla. Aquests fars-indults han vingut per pressions ecteriorS i la pluja de milions que si no no arribaven!!!!!!

Nou comentari