Artadi mostra “satisfacció d’haver pres la decisió correcta” en rebutjar ser al Govern

La diputada i vicepresidenta de JxCat reivindica la seva feina a l'Ajuntament de Barcelona

La vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, ha assegurat aquest dimarts que sent “la satisfacció d’haver pres la decisió correcta” en haver rebutjat ser al Govern per continuar com a líder de la formació a l’Ajuntament de Barcelona, ​on ha dit que es postularà com a candidata a l’alcaldia en 2023 si les bases de el partit ho avalen. En una entrevista al programa Bàsics de Betevé , ha afirmat que va rebre una “magnífica resposta del partit” quan va expressar la seva preferència per continuar en el grup municipal, i ha esmentat concretament el president a l’exili, Carles Puigdemont, la presidenta de Parlament, Laura Borràs, i el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, informa Europa Press.

La diputada, regidora i vicepresidenta de JxCat assegura que, en el terreny persona, la decisió li suposa mantenir la paraula, perquè des que és al grup municipal ha descartat tornar a la Generalitat. I en el terreny polític considera que és una decisió coherent i que demostra que la seva aposta per Barcelona és seriosa. “Hi ha una emergència governamental a Barcelona i el 2023 això hem de canviar-ho”. Segons el seu punt de vista, la primera meitat del segons mandat de l’alcaldessa, Ada Colau, és un desastre perquè frena qualsevol iniciativa social, econòmica o cultural.

Comentaris

  Tot per la pàtria 26/05/2021 8:49 am
  L'opció Ajuntament és molt millor per cobrar sense treballar, i no haver d'estar tutelat a distància, i doncs haver de fer el ninot i amb possibles efectes secundaris.
  Gironí. 26/05/2021 7:59 am
  Barcelonins, vau votar la Colau, no?. Doncs a acceptar-ne les conseqüéncies. Us toca aguantar-la.
   Barceloní 26/05/2021 10:38 am
   Els Barcelonins vam votar Maragall, va guanyar ERC. Els Cs capitanejats per l'afrancesat Vall van votar Colau-Podemos que havia perdut les eleccions.
  Teix 26/05/2021 7:38 am
  No sé si ha de ser ella o una altra o d’un altre partit però Barcelona s’està degradant tant amb els de la Colau que no serà fàcil reanimar-la. Mai una gran ciutat havia perdut tant de prestigi en tant poc temps. La trepa que la governa continua entestada en malbaratar un llegat de molts any en poc dies. Quina gentalla política!
  La picaflors Artadi 26/05/2021 7:16 am
  Si tanta bona feina fa a l'ajuntament, hauria de deixar la poltrona al Parlament. O és d'aquestes que es creuen ungides per Déu i és imprescidible?

Nou comentari