Aragonès esquiva el rei a la seva arribada al sopar inaugural del MWC

Sánchez rep Felip VI però cap membre del Govern l'ha esperat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha evitat aquest diumenge saludar el rei Felip VI a la seva arribada al sopar inaugural del Mobile World Congress (MWC), que se celebra aquest diumenge a Barcelona. El president espanyol, Pedro Sánchez; la vicepresidenta Nadia Calviño, i la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, sí que han rebut el monarca, com també ha fet el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero. Aragonès, en canvi, hi ha accedit minuts abans amb el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, sense esperar Felip VI.

Fonts de presidència de la Generalitat han revelat que Aragonès sí que ha saludat el rei i Sánchez un cop dins i quan accedien a la sala del sopar.

Aragonès volia evitar la fotografia amb rei Felip VI. Si més no, a la recepció oficial del monarca. El president del Govern ha arribat a la Fira de Barcelona, on s’ha fet el sopar inaugural, pocs minuts abans de dos quarts de vuit del vespre i poc abans que ho fes el monarca. Ha saludat alguns dels assistents i ràpidament -acompanyat per Torrent i Puigneró- s’ha ubicat a l’altra punta de la sala, a esquenes de les càmeres que estaven preparades per gravar l’arribada del rei.

A dos quarts de vuit en punt i tal i com estava previst, ha arribat Felip VI. Ho ha fet acompanyat del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i de la ministra d’Indústria, Reyes Maroto. A l’exterior, no l’ha rebut cap representant de la Generalitat ni de l’ajuntament de Barcelona. A l’interior, sí que l’esperaven la vicepresidenta i ministra d’Economia, Nadia Calviño, la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, els màxims representants de GSMA i nombroses personalitats del món polític i econòmic. També l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Diputació, Núria Marín, entre d’altres.

El president ha volgut evitar la fotografia amb Felip VI però no ha pogut evitar trobar-se’l un cop acabat el besamans i mentre la comitiva es dirigia cap a la zona del sopar i dels discursos. Segons han explicat fonts de Presidència, Aragonès s’ha “trobat” el monarca i Sánchez. Amb el primer han mantingut una salutació breu i cordial. A Sánchez, en canvi, li ha recordat que la trobada que mantindran aquest dimarts: “Ens veiem dimarts”.

Aquesta és la segona vegada les últimes setmanes que el rei Felip VI i el president Pere Aragonès coincideixen en acte a Barcelona. El 16 de juny ho van fer a la Reunió Anual del Cercle d’Economia on es van saludar. Aragonès hi va assistir acompanyat de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, després que el vicepresident, Jordi Puigneró, declinés assistir-hi. En aquesta ocasió, però, sí que ha acudit a la cita inaugural.

Comentaris

  joandomenec 27/06/2021 8:36 pm
  Aquesta gentola vénen a visitar la colònia, saben que se'ls escapa.
  Pajaritu 27/06/2021 9:10 pm
  Cómo no iva a correr, si lo pilla le da una colleja. ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
  Maria 27/06/2021 9:31 pm
  l'Aragonès és imbècil per jugar a fet i amagar amb el rei i el Sánchez, però és clar, són els seus amos i ell vol cobrar a final de més. Quina xusma més fastigosa aquesta d'ER que volen fer veure el que no són i tothom sabem que són: BOTIFLERS.
  Un seguidor 27/06/2021 10:26 pm
  Evita la foto pero luego comen en la misma mesa... Por cierto...podían haberle puesto un cojin al Pere no? Al lado del rey parece un barrufet! Juajuajuajua Juajuajuajua!
  Pedro 27/06/2021 10:40 pm
  Rezad, rezad para que el MWC no se vaya a otra parte.
  Veritas 27/06/2021 10:46 pm
  Es una vergonya veure al patufet rendint homenatge i vassallatge al borbo puter i lladre................
  Quins poques vergonyes..!!! (els d'ERC em refereixo). 27/06/2021 10:51 pm
  L'aragonès igual que el Torrent, sempre anunciant que farà coses (o que no acceptarà coses) que al final acabarà fent i acceptant tot allò que els posin per davant els amos de Catalunya. Si saps que no podràs complir amb la teua paraula, perquè obres la boca? Perquè dius coses que saps de sobres que no tindràs c.. De fer? No intentes enganyar a la gent, perquè com va dir Lincoln, "Pots enganyar a tothom algun temps, Pots enganyar a alguns tot el temps, però no podràs enganyar a tothom tot el temp". Això suposant que hagi algú a Catalunya als que penseu que encara podeus enganyar. Sous un p*tos españolufos i com a bons vassalls, us arroseguereu als peus dels amos cada vega que ells ho vulguin.
  Roser 27/06/2021 10:52 pm
  Però després a la mateixa taula. Siguem o blanc o negre però no en cosa de poc temps blanc i negre.
  Ramon 27/06/2021 11:01 pm
  L'entrevista de La Vanguardia a Oriol Junqueras marca un nou nàdir. Cada vegada em sembla menys inexcusable que algú decent continuï dins ERC.
  Anònim 27/06/2021 11:13 pm
  Jo he vist en altres diaris al futur Marques de Aragones sopant am el fill del borbó que va posar Franco. No l'heu vist vosaltres?
  ernst 27/06/2021 11:15 pm
  Jo he vist en altres diaris al futur Marques de Aragones assentat a taula amb el fill del Borbó que va posar Franco. No l'heu vist vosaltres
   Gonzalo 27/06/2021 11:59 pm
   Ni la verás!!! Hay que mantener engañada a la borregada indepre....!!!!! Jajajajajaja!!!!
  En Patufet astronauta 28/06/2021 8:41 am
  Que penos es va amagar darrera Sánchez?🤭🤭🤭🤭 Gran estadista aquest Aragonès, jejejeje
  Tela 28/06/2021 11:39 am
  Aquest diari amaga i protegeix el Govern de Vichy Catalán?
  germamarx 28/06/2021 12:58 pm
  A en Pere "el maño", li agrada això d´entaular-se.

Nou comentari