Aragonès engega una ronda de contactes amb tots els grups excepte Vox

El president del Govern començarà les trobades el dia 14 amb Junts i ERC, i el 15 amb la CUP, PSC i Comuns

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, engegarà la setmana que ve una ronda de contactes amb els presidents i presidentes de tots els grups parlamentaris, excepte amb Vox. Així ho ha explicat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en la seva primera roda de premsa, aquest dimarts a Palau posterior al Consell Executiu. Aragonès començarà les trobades amb els grups que li van donar suport a la investidura. Així, el dimarts 14 de juny es reunirà amb JxCat i ERC, i l’endemà ho farà amb el grup de la CUP-NCG, el PSC i En Comú Podem. Els torns de Cs i el PP queden pendents d’agendar. Plaja no ha concretat si les trobades tindran un contingut polític sobre la resolució del conflicte amb l’Estat, o si s’abordaran propostes per resoldre les crisis derivades per la pandèmia.

Socialistes i En Comú Podem han reclamat a Aragonès que reuneixi la taula de partits catalans per abordar els temes d’actualitat. De fet, la presidenta del grup dels comuns, Jéssica Albiach, ha enviat una carta a Aragonès avui mateix al matí per demanar-li que convoqui aquesta reunió múltiple abans de la taula de diàleg entre la Generalitat i la Moncloa.

Albiach vol que la taula de partits catalans reculli el “consens”, previ a la trobada entre els dos executius: “Els indults tanquen el temps dels jutges i obren el de la política, i cal garantir que aquesta serà la legislatura del diàleg”, ha manifestat Albiach.

Comentaris

  Aragones el teu abuelo no era tanfranquista com tu, erc.vox.155 08/06/2021 5:54 pm
  Arargoes de GOOdo , ARRIBA ESPAÑA, HEIL JUNQUERAS. erc assassins deFranco Campo ee la Bota
  Junquerasla VOX DEL 155 08/06/2021 3:57 pm
  Potser vox no es tan traidor com el franquista junqueras.155
  Marc Jimenez 08/06/2021 3:52 pm
  Les comentara que : Mientras Navarra y el Pais Vasco, gozen de los privilegios fiscales que gozan , contemplados y ratificados en la Constitución Española . Cataluña nunca sera Independiente !! lo entendéis ?? , repito : Cataluña nunca sera Independiente !!
  Ramon 08/06/2021 3:49 pm
  Ara l'espantall per fer-nos posar-li el cul a l'altra Espanya ja no és el PP ans Vox. Però res no canvia. ERC ha fet un gir de 360 graus.

Nou comentari