Aragonès crida a sumar “àmplies majories”: “Volem tenir totes les eines i assolir-les democràticament”

El president de la Generalitat diu que cal el reconeixement "internacional" per "assolir la república catalana"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, crida a sumar “àmplies majories” per assolir la república catalana” i diu que cal posar el projecte de país “al servei de tothom”. Durant la seva intervenció a l’ofrena floral a la tomba del president Josep Irla, Aragonès ha afirmat que “la pàtria són les persones i que, per això, volen “tenir totes les eines, assolir-les democràticament i reconeguts per la comunitat internacional”. En aquest sentit, ha dit que una nació “és molt més que una bandera”: “És un projecte de drets i llibertats on tothom es pugui sentir orgullós”.

Aragonès ha recordat també que aquesta és la seva primera Diada com a president i que volia “retre homenatge” a una persona que va decidir “assumir responsabilitats” en els moments “més difícils”.

Comentaris

  Pedro Roeriguez 11/09/2021 5:21 pm
  Ampliar les nomines dels sense feina d'erc.parasits, un partit d'analfqb3ts de la secta del,GURU JUNQUERAS el ferrovial
  Erc españols fills de Franco.155, fills del Sanchezñ155 11/09/2021 9:16 pm
  Llufa franquist, puto español, marxa a españa, fill del sanchez.155
  Gerard de sarria 11/09/2021 10:45 pm
  Avui has sortit per cames de la mani com en Montilla. A les 5 de la tarda al carrer Fontanelles. Hi havia premsa lògicament. Perquè ho silencien?
   resposta al Gerardo 12/09/2021 8:37 pm
   Si un pelacaÑas com tu, de Sarrià amb accent de Plaça Artós fa un comentari així, a mi se m'en refot. Ojalà pogués parlar també amb el Felipó, el Papa i qualsevol políc o no.
  Miquel 12/09/2021 2:43 am
  Para ellos el viento a favor nunca será suficiente para concretar la independencia, digan lo que digan, no estan dispuestos. “Volem tenir totes les eines i assolir-les democràticament” = "llenarnos de razones delante el mundo" decia Mas. "Pedir mesa de dialogo" = "pedir concierto economico". "Ampliar mayorias" = "Ampliar las bases". Para sorpresa de ellos en las elecciones hemos superado el 50%+1voto, y ahora resulta que tampoco es suficiente. Cualquier politico de los Paises ya independizados hubiera dado lo que sea por una ciudadania tan dispuesta a independizarce como la catalana, y nuestros politicos siguen con excusas.
  Erc es españa 12/09/2021 7:20 am
  Amplies espanyolades,pobre desgraciatdel pp.psoe.erc, españa puta erc
  Manel Profitós 12/09/2021 9:23 am
  El lloro Aragonés del ferrovial Junqueras nomes sap repetir el queli mana l'amo. Pobre xicot, es una cacatua gris

Nou comentari