Anna Grau, nova portaveu de Cs a la comissió d’Igualtat del Parlament

Cs farà un 8-M "segur" i critica que "hi ha qui juga a mobilitzar o a no fer-ho en funció d'interessos polítics"

La diputada de Ciutadans Anna Grau serà la pròxima portaveu a la comissió d’Igualtat de les Persones i de Feminismes de la cambra, on defensarà un feminisme “empoderador”. Grau ha comparegut aquest diumenge per parlar del 8-M i ha dit que “hi ha qui juga a mobilitzar o a no mobilitzar en funció d’uns interessos polítics”. Segons Grau, en pandèmia la gent hauria de pensar en “la responsabilitat social i política”. Els taronges faran un 8-M “segur, no multitudinari” i acataran les prescripcions sanitàries. “No perquè tinguem por de sortir al carrer, però nosaltres no som els que busquem la gresca”, ha dit Grau als mitjans. La formació, ha promès, estarà “vigilant” al Parlament perquè el feminisme “no descarrili a la dreta ni a l’extrema esquerra”.

Comentaris

  mala peça 08/03/2021 9:00 am
  aquesta fasc'sta de ciudadanos, és un perill per la democràcia, i una molt mal representant de la comissió per la igualtat, perquè ni com a persona, i sobretot com a fasc'sta de ciudadanos
  fat boy 07/03/2021 9:23 pm
  Com sigui un feminisme com el que baladreja la momia Sanchez Drago, ho tenen clar les dones.
  Lleida 07/03/2021 7:51 pm
  A veure quan tarda a canviar de partit o de fer de fer mutis pel fòrum.
  Vicenç Ramoneda 07/03/2021 7:40 pm
  De les actes dels escorcolls del dilluns 1 de març quan efectius dels Mossos d'Esquadra detenen els principals responsables del cas Barçagate i entren simultàniament a diverses empreses, en surt un front antiindependentista. Els atestats policials i el sumari, al qual ha tingut accés El Nacional.cat, mostren la confessió de Jaime Malet i la seva vinculació amb tota la trama que esquitxa el Barça. Malet és empresari i president de la Cambra de Comerç dels Estats Units a Espanya i antiindependentista furibund.
  Stock 07/03/2021 6:51 pm
  Está chalada.
  RAMON A 07/03/2021 6:48 pm
  Em pensaba que ja no existia la colla resentida i inadaptada
  Ricard 07/03/2021 5:59 pm
  Notícia interessantíssima.

Nou comentari