El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna, companya d’un CDR empresonat: “Tinc por que m’assenyalin pel carrer”
  • CA

Anna, la companya d’un dels CDR empresonats a Soto del Real, ha assegurat aquest dissabte en una entrevista al programa El Suplement de Catalunya Ràdio que tem ser assenyalada després de l’escorcoll a casa seva dilluns passat per part de la Guàrdia Civil: “Ara tinc por. Tinc por que m’assenyalin pel carrer o que em facin alguna cosa a casa. Ara tothom sap on visc.  Ens han marcat”.

La dona, que sosté que el seu company “no formava part d’una organització terrorista”, afirma que malgrat els temors tornarà a l’activistme independentista: “Trigaré uns dies o unes setmanes a tornar a penjar llaços, però estic segura que en tornaré a penjar”. “Baixo al carrer a penjar llaços grocs o a cridar, però no per això t’imagines que la policia t’entri a casa d’aquestes maneres”, ha afegit.

En l’entrevista, l’Anna ha explicat com va anar l’escorcoll a casa seva, moment en què hi havia el seu company i els seus fills. “Fins al cap d’un parell o tres d’hores no vaig adonar-me de què estava passant —ha dit—, la policia em va avisar que els nens i jo estàvem al marge de tot i que ens quedéssim a l’habitació”.

La dona ha asegurat que als llapis de memòria intervinguts la Guàrdia Civil hi trobarà “fotografies de viatge” del seu company.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa