El que demana l’ANC en el manifest de la Diada

"Això va començar al carrer i acabarà amb la gent al carrer", recorda l'entitat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat aquest dimarts el manifest per a la Diada 2021 en què fa una crida a recuperar els carrers després de la victòria de l’1-O. L’ANC pretén que la ruptura amb l’Estat espanyol sigui “imparable” a partir de l’empoderament del moviment popular i el desplegament d’una estratègia de “confrontació no violenta” que porti a l’alliberament nacional.

L’ANC, encapçalada per la seva presidenta Elisenda Paluzie, considera que només quan el poble ha liderat el Procés s’han fet passes endavant, pel que llancen en un dard als partits independentistes que “no compleixen amb el mandat de l’1 d’Octubre”. La tesi principal de l’ANC i el manifest de la Diada és que “el que va començar al carrer acabarà també al carrer”.

Per això, l’ANC fa una crida a transformar el que considera una “repressió històrica i incessant” de l’Estat contra Catalunya en un “bumerang que retorni amb força”. Sota el lema Lluitem i guanyem la independència, l’ANC anima a treballar diàriament, de manera intel·ligent i constant per aconseguir que l’Estat “perdi el control” de Catalunya. Tot això, a partir del desgast de les accions diàries, com ara consumir amb criteris de proximitat i consciència nacional, com suggereix el manifest.

L’ANC crida a enfortir el moviment independentista fora de les institucions perquè considera que l’independentisme ha de ser “capaç d’arrossegar de nou les institucions de Govern cap a la independència”. Al manifest de la Diada 2021 l’ANC recorda que “mentre alguns demanaven l’Estatut, el poble de Catalunya mobilitzat deixava clar que volia independència”.

Comentaris

  Vichy Catalán 07/09/2021 6:59 pm
  Si, aquest 11S cal assenyalar als Nostres Traidors.
   MHP 07/09/2021 10:02 pm
   Dona teniu feina, ànim,!😄
  Independentista 07/09/2021 7:59 pm
  Per a tenir algunes possibilitats d'éxit el primer que cal és liquiddar els enemics més propers: els partits polítics. TOTS.
  Independentista 07/09/2021 7:59 pm
  Per a tenir algunes possibilitats d'éxit el primer que cal és liquiddar els enemics més propers: els partits polítics. TOTS.
   MHP 07/09/2021 10:03 pm
   😂😂😂😂
  Aigualit 07/09/2021 9:46 pm
  Dissabte i diumenge, a la platja, aprofitem el cap de setmana per alguna cosa útil.
  Vendetta 07/09/2021 11:39 pm
  A les seus dels partits processistas allí em de demanar explicacions
  Luisnomeacuerdo 07/09/2021 11:59 pm
  A estos de la asociación de nazis cabreados también hay que practicarle un exorcismo, solo hay que verles los caretos. Se le acumula el trabajo a los monjes de monserrat.
  Anònim 08/09/2021 2:37 am
  "Consumir amb criteris de proximitat i consciència nacional". "Consumir amb criteris de proximitat"--> Catalunya o Països Catalans. "Consumir amb criteris de consciencia nacional"--> Si no trobes productes catalans, evitem peixar qui ens vol destruir (el planeta és molt gran)

Nou comentari