Alícia Romero (PSC) confia que Aragonès obri una etapa de distensió: “No és com Torra”

Defineix el president de la Generalitat com "una persona molt pragmàtica, seriosa i aplicada"

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha explicat aquest dilluns que confia que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, comenci una etapa de distensió i que hi hagi més diàleg entre el Govern i la Moncloa. En una entrevista a La2 i Ràdio4, ha assegurat que Aragonès i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, tenen una relació cordial, i que té la sensació que el president català té una major predisposició al diàleg.

Aragonès clarament no és Torra; és una persona molt pragmàtica, seriosa i aplicada”, ha dit, a més d’afegir que “la unilateralitat i tot el que va passar va generar molt dolor i ara la sensació que tenim és que Aragonès vol fer avançar el país” i mantenir una bona relació amb Madrid per tal de millorar aspectes com l’autogovern i el finançament, ha apuntat.

Comentaris

  Berta 07/06/2021 12:49 pm
  Ja lo sabemos por eso os habéis cargado al torra
  Clara 07/06/2021 12:36 pm
  Aquest és el greu problema, que agradi als "pesecerus". Com més els agrada a ells, menys agrada als independentistes de debó.
  Ramon 07/06/2021 12:25 pm
  O i és clar, que l'Aragonès no és com Torra. L'Aragonès és dels vostres! Una taula de negociació amb els sociates a un costat i l'Aragonès a l'altre serà com la competència de mecat entre ESE i OMO, quan tots dos detergents sortien de la mateixa fàbrica.
  Comun's,crostadrégimen78 07/06/2021 12:03 pm
  Fora franquistas de PesoE
  amb illa la democràcia perILLA 07/06/2021 11:24 am
  perquè la delegación del psoe a Catalunya, ara per interessos partidistes i electoralistes, vol rentar la imatge del carceller miguel izeta, no. O de l'incompetent i irresponsable ex ministro de sanidad de la una grande y libre, un tal illa, que a més a més a dia d'avui no ha acceptat encara els resultats de les eleccions, seudo imposades ah i el que també està clar és, que el MHP Quim Torrà, era una persona molt valida com a President de la Generalitat de Catalunya, d'aquí a que vosaltres el menystingueu

Nou comentari