Alfred Bosch demana a Colau que lideri la solució a la vaga de taxis a Barcelona

El líder d'ERC a Barcelona ha exigit a l'alcaldessa que creï de forma immediata una taula de negociació per resoldre el conflicte amb tots els implicats

 

El president municipal d’ERC de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que creï de forma immediata una taula de negociació per resoldre la vaga de taxis amb tots els implicats i li ha exigit que “lideri la solució i no la protesta”. En declaracions als mitjans aquest dissabte, ha considerat que s’ha de defensar la regulació aprovada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona però al mateix temps, segons ell, cal impedir les escenes d’agressivitat i trobar un “equilibri que no vagi a cap dels extrems”. En aquest sentit, ha afegit que s’ha de garantir als taxistes un treball digne i que “el sector regulat no sigui desregulat”.

 

Bosch ha aprofitat per mostrar la seva preocupació cap a la baralla de la nit d’aquest divendres al barri de Sant Pere de Ciutat Vella (Barcelona), on hi ha hagut un conflicte amb ganivetades i alguns trets amb armes de foc. “Ciutat Vella i bona part de Barcelona deixen molt a desitjar en temes de seguretat”, ha explicat, i ha instat el Govern municipal a posar determinació per solucionar-ho i que no arribi a majors conseqüències. Ha recordat que, a diferència de mesos anteriors, s’estan començant a introduir les armes de foc i ha considerat que hi ha una “escalada” de conflictes, per la qual cosa ha reclamat tallar-la immediatament aquest estiu.

Nou comentari