El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Fernández alerta de la “peronització econòmica” d’Espanya i Catalunya
  • CA

Avui el líder del PP, Alejandro Fernández, ha jugat a casa. Després d’un matí amb un dels tòtems de la formació a nivell estatal, el gallec Alberto Núñez Feijoo, a la tarda ho ha fet amb els líders de les joventuts del partit a Catalunya, Nuevas Generaciones. Fernández, en un acte de petit format retransmès per streaming, ha carregat amb duresa tant contra els governs de la Generalitat com de la Moncloa i els hi ha imputat el risc d’una generació castigada per la crisi arran de la seva gestió política.

Si segueix el populisme a Espanya i a Catalunya i a més s’afegeix la Covid, sereu la primera generació des de 1950 que viruà pitjor que els seus pares”, ha sentenciat. “El populisme separatista i el populisme d’esquerres només ofereix als joves la protesta al carrer com a única via”, ha acusat. En canvi, pel popular, aquests governs només ofereixen “atur massiu i tancaments totals de negocis on els joves poden fer la seva primera feina a més d’una dependència de subsidis miserables, si arriben”. “És la peronització de l’economia”, ha definit. 

El candidat popular avisa als joves que seran la primera generació que “viurà pitjor que els seus pares”A més, Fernández ha retret amb desimboltura als governs per tenir la “barra de dir que l’immens deute que deixa la seva gestió l’haureu de pagar vosaltres”. “A sobre de cornuts, haureu de pagar el deute!”, ha reblat. “Déu n’hi do el panorama que us deixa l’esquerra i el separatisme”, ha lamentat. Ara bé, Fernández ha avançat que hi ha maneres de “revertir aquesta situació” si es torna a la cultura de l’esforç. “Això sí que és ser rebel!”, ha conclòs. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa