Albiol anuncia la seva candidatura a l’alcaldia de Badalona

El president del PPC té el vist-i-plau de Pablo Casado i es plantejaria deixar de liderar el subgrup parlamentari si assoleix l'alcaldia

 

El president del PPC, Xavier García Albiol, serà candidat a l’alcaldia de Badalona el maig del 2019, intentant recuperar una cadira que ja ha ostentat. El PP ha donat suport recentment als 3 regidors del PSC per expulsar l’alcaldesa dels Comuns, Dolors Sabater, i ara ha fet oficial la seva candidatura. Ho ha anunciat a El Suplement de Catalunya Ràdio: “Dijous li vaig comunicar a Pablo Casado, ara ja president del PP, i vam comentar que això requereix un reajustament de les meves responsabilitats, sense que això vulgui dir que a Catalunya s’hagi de fer un Congrés, que està previst per al 2021″, ha dit Albiol en ser preguntat si renunciarà a la presidència del PP. 

 

Ara bé, Albiol ha reconegut que les seves funcions de cap del subgrup parlamentari del PP també s’hauran de repensar si assoleix l’alcaldia de Barcelona: “Aquesta responsabiltat s’haurà de repensar per adequar les meves funcions a les noves obligacions, però hi ha molts alcaldes que són diputats al Parlament sense responsabilitats al grup”, ha detallat. I conclou: “Si torno a l’alcaldia de Badalona, serà la meva prioritat”. 

Nou comentari