Albiach veu “incomprensible” que el TSJC suspengui l’ajornament electoral

La líder dels comuns al Parlament afirma que estan preparats pels comicis siguin quan siguin

La presidenta de CatECP i presidenciable dels comuns a les eleccions al Parlament, Jéssica Albiach, creu que la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de suspendre cautelarment el decret que ajorna els comicis del 14-F és “incomprensible“. “El Govern de JxCat i ERC no ha fet bé la seva feina però l’ajornament és de sentit comú amb les unitats de cures intensives col·lapsades i gent que no podrà votar“, ha lamentat a través d’una publicació a Twitter. La líder dels comuns al Parlament ha defensat que la formació està preparada per votar “quan calgui”. “Aquestes eleccions seran decisives per a Catalunya i Espanya“, ha argumentat.

Comentaris

  Delfí Artós 19/01/2021 5:09 pm
  Jo el que veig “incomprensible” és que els catalans al segle XXI encara siguem sotmesos sota el jou d'Espanya, i que hi hagi encara tants de catalans badocs, encantats i adormits, esperant no sabem què d'Espanya. Ens cal la independència, Sra Albiach, no vos n'adoneu ?
  Ramon 19/01/2021 3:39 pm
  Tant els del tripartit que volen votar ara, com els del tripartit que volen ajornament, ho argumenten escudant-se en l'epidèmia però l'autèntica raó en tots dos casos és electoralista. Sabatots republicans i pudents saben que ara se la fumen. I la màfia sociata compta amb captar el gruix dels vots que perdrà Colono's i confia que la terregada tavernària votarà el Menistro de la Mort perquè és "er tío eze que zale pola tele".
  17
  18
  Respon
  en fi 19/01/2021 1:07 pm
  el que és incomprensible és que tu siguis política kejika albiach, dit això xerres per xerrar,

Nou comentari