El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Afers Interns investiga els Mossos que van parlar de l’imam de Ripoll per la TV
  • CA

La poderosa Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra va investigar dos agents del cos per les seves opinions sobre  la relació de l’imam de Ripoll amb el CNI en un programa de televisió. Segons ha pogut saber El Món, la DAI, que penja orgànicament de la Direcció General de la Policia, va obrir una “informació reservada” per la participació d’aquests dos policies al programa Tot es Mou del passat 18 de juliol.

 

Segons la informació reservada, la DAI vol investigar “les opinions relatives a l’atemptat gihadista ocorregut a Catalunya l’agost de 2017” que tots dos “haurien expressat”. Concretament, els dos TIP van comentar les informacions del diari Público publicades en aquelles dates sobre la suposada relació d’Abdelbaky Es Satty amb el Centre Nacional d’Intel·ligència, els serveis d’informació de l’Estat espanyol.

 

Els dos agents, Roger Herèdia i David Torrents, van comentar les informacions aparegudes i la boira que envoltava les relacions entre els serveis d’intel·ligència amb el pressumpte cervell dels atemptats. Però la policia de la policia sembla que no ho van veure clar i, van voler investigar si les seves opinions. La Informació reservada, però, es va bloquejar a un dels agents perquè està en excedència com a regidor a l’ajuntament de Badalona. L’altre agent va prestar declaració davant la DAI. De fet, aquesta setmana l’Audiència Nacional s’ha negat a investigar aquesta relació després de la polèmica que van despertar les informacions de contactes del CNI fins el dia abans de l’imam.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa