Abascal clama a la “unitat” conta els “enemics d’Espanya”

El líder de Vox diu que "no s'avergonyeix" de cap fotografia perquè "més enllà de les diferències cal estar "junts"

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha estat ovacionat quan ha entrat a la plaça de Colón de Madrid per participar a la concentració convocada per Unión 78 contra els indults als presos independentistes. En declaracions als mitjans ha afirmat que la seva formació està a la plaça de Colón “sense cap mena de vergonya a cap tipus de foto” perquè més enllà de les “polítiques i les diferències” menors cal estar “junts”. “La foto que avergonyeix tots els espanyols és la del govern de la nació fotografiat, governant i sostingut al poder gràcies als enemics d’Espanya, de l’ordre constitucional i de les llibertats, és a dir, del comunisme totalitari, el separatisme colpista i els terroristes”, ha dit. Segons Abascal “més aviat que tard la majoria dels espanyols expulsarà el president del govern del poder“.

Comentaris

  Pep 13/06/2021 3:42 pm
  El puto asqueroso enemigo de Catalunya berreando como es ssu puta costumbre. Que te den por donde descargan los carros asqueroso incivico y fascista de mierda.
  X2 13/06/2021 4:05 pm
  Fora els ocupants nazis
  uno que vive en Tabarnia 13/06/2021 4:12 pm
  com braman els burros
  Veterà antifranquista. 13/06/2021 8:51 pm
  Aixó de "Los enemigos de Espanya" ho solia dir cert general colpista i assassí que va morir podrit de viu en viu. Els seus succesors ideológics ho recullen.

Nou comentari