Ábalos titlla la “compra” dels diputats de Cs a Múrcia com “una venda d’esclaus”

El ministre ha criticat que "hi ha qui es salta com li dóna la gana" el pacte antitransfuguisme

El secretari d’Organització del PSOE i ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha assenyalat que la “compra de tres trànsfugues” a la Regió de Múrcia s’ha gestat “com si es tractés d’una venda d’esclaus”. “Hem vist com a Múrcia, a la plaça pública, com si es tractés d’una venda d’esclaus, es va gestar una compra de tres trànsfugues”, ha criticat aquest dissabte Ábalos durant la seva intervenció en una trobada telemàtica amb alcaldes socialistes.

En aquest context, el socialista ha destacat que és tal “la misèria” en la negociació del Partit Popular que “costa mirar-se a la cara”. “Ara són despatxos foscos, a mitja llum, on es posa preu a les persones”, ha afegit. “Aquesta setmana hem vist sense cap pudor com es compraven polítics, que es van lliurar a una organització en la qual van signar lleialtat, compromís”, ha subratllat Ábalos, destacant que “hi ha qui es salta com li dóna la gana” el pacte antitransfuguisme i que “a sobre en fa d’això virtut”.

Per al secretari d’Organització del PSOE, la relació entre el PP i Ciutadans era “molt tòxica”. En aquest sentit, li ha preguntat a la formació taronja si poden “encaixar la humiliació” que li han fet els populars al “obertament convidar” als seus militants a unir-se a la seva formació. “Nosaltres li diríem que o es retracten o no hi ha pacte enlloc. La dignitat també ha de trobar cabuda en la vida política“, ha sentenciat.

Comentaris

  PSOE racisme neo.hitlerià 13/03/2021 6:28 pm
  Qui compra a ciumarranos de Carreras es Abalos, primer. Ara el pp dona la volta a la comora dels negritos del de Carreras, i diu que son transfugues. Abalos, un racista, nazional.socialista, esquerra hitleriana
  Vicenç Ramoneda 13/03/2021 6:13 pm
  El principal diari de Suïssa, el Neue Zürcher Zeitung, ha reclamat a la Comissió Europea que mediï al conflicte català. En un article firmat pel responsable d'internacional, Andreas Ernst, el mitjà demana a Brussel·les que "ha d'assumir la qüestió políticament". "Puigdemont té raó en una cosa: la UE hauria d'abandonar la seva constant no ingerència al conflicte de Catalunya. Els seus bons oficis són ara demandats. La qüestió de Catalunya és també un problema europeu", assegura.
  butxaca 13/03/2021 3:12 pm
  Es la practica habitual de la màfia de PP i de PPSOE igual que han fet a Barcelona a l'ajuntament con Colaus i a la DiBa con Pedocat.. España de pandereta lo reino bananero.
  fat boy 13/03/2021 2:54 pm
  Per esclau el Ladilla que fa tot el que li manen i gratis.
  Sí Abalos, ara és una compra d'esclaus, però... I quan éreu vosaltres els compradors?? 13/03/2021 2:32 pm
  Els de Naziudadanos són anticatalans furibunds i feixistes espanyols, de primera, i només superats o igualats pels Bocs, per això estan perdent 'clientela' , perquè al territori Nazi-o-nà el sentiment anticatalà també el tenen, però preval el feixisme eSSpanyol i els Colono'ss no deixen de ser nascuts a Catalunya, ep! Que això no és condició sine qua non de catalans, doncs és català aquell que ho vol ser i es compromet a estimar i defensar la seva llengua i cultura i estimar el país.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 13/03/2021 1:46 pm
  TAMAYAZO 2.0 !!!!!!! / Ñ IRREFORMABLE !!!!!!!
  RAMON A 13/03/2021 1:44 pm
  Aquest ciudadanos han vist que la mamella s acababa i tambe el sou i sencillament canvien la jaqueta per una altre que es igual.Totes aquestes martingales anomenades autonomies castellanes es una parida per col locar vividors i aigualir les nacions basca i catalana

Nou comentari