El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
4.000 persones ja recolzen la resposta pública a The Economist
  • CA

L’Associació Catalana de Professionals (ACP), conjuntament amb l’espai Hayek de la Fundació Catalunya Oberta, està promovent una resposta pública a l’article que va publicar The Economist sobre Catalunya. La feina de l’Associació va començar poc després que sortís a la llum How much is enough?, un article que contenia nombroses afirmacions inexactes o imprecises sobre la política, el govern i l’economia catalana.

La campanya té com a objectiu explicar i debatre aquestes inexactituds i demanar a la prestigiosa revista britànica que, d’acord amb el seu principi d’objectivitat i professionalitat, incorpori en els seus articles futurs una perspectiva més ajustada a la realitat catalana. La resposta està formulada pel professor Carles Boix, col·laborador del Singular Digital,  amb només dues setmanes de vida ja ha aglutinat 4.000 adhesions.

Tot aquell que estigui interessat en sumar-se a la resposta promoguda per l’ACP podrà fer-ho encara durant els pròxims dies a través de la web www.respostaeconomist.cat o mitjançant el Facebook http://apps.facebook.com/causes/153770.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa