Mercadona incorpora un pa de pessic de crema d’avellana elaborat a Montblanc

La companyia de supermercats en ven 3.200 unitats al dia

Mercadona ha ampliat el seu assortiment de la secció de Forn amb dos productes nous. Un d’ells és el pa de pessic de crema d’avellana, que l’elabora Pastisfred a Montblanc. Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d’avellana i galeta molta.

L’altre producte són les canyes assortides. Estan fetes de pasta de full cruixent i estan farcides. Es venen en un paquet de quatre: dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).

FOTOGRAFIA Canyes assortides al lineal de Mercadona

Canyes assortides de Mercadona

La companyia de supermercats ven un total de 8.000 unitats al dia. La bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d’aquests productes i al canvi d’hàbits del consumidor, ja que al client li costa menys comprar-los que fer-los casa.

De les 8.000 unitats dels dos dolços nous que es venen al dia, 3.200 corresponen a la novetat del pa de pessic de crema d’avellana que elabora el proveïdor Pastisfred, especialista en pastisseria congelada.

Nou comentari