El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercadona incorpora un pa de pessic de crema d’avellana elaborat a Montblanc
  • CA

Mercadona ha ampliat el seu assortiment de la secció de Forn amb dos productes nous. Un d’ells és el pa de pessic de crema d’avellana, que l’elabora Pastisfred a Montblanc. Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d’avellana i galeta molta.

L’altre producte són les canyes assortides. Estan fetes de pasta de full cruixent i estan farcides. Es venen en un paquet de quatre: dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).

Canyes assortides de Mercadona

La companyia de supermercats ven un total de 8.000 unitats al dia. La bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d’aquests productes i al canvi d’hàbits del consumidor, ja que al client li costa menys comprar-los que fer-los casa.

De les 8.000 unitats dels dos dolços nous que es venen al dia, 3.200 corresponen a la novetat del pa de pessic de crema d’avellana que elabora el proveïdor Pastisfred, especialista en pastisseria congelada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa