El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els clients de Naturgy tindran descomptes quan reservin hotels a Booking
  • CA

Naturgy i Booking han signat un acord que permetrà als clients de l’empresa energètica tenir un enllaç des de l’àrea ‘Clients’ directe a la plataforma de viatges per tal de realitzar reserves d’allotjament amb reemborsaments que podran arribar fins al 10%. Es tracta, a més, d’un reemborsament acumulable amb altres ofertes vigents de Booking.

El director de Clients i Mercats de Naturgy, Jose Luis Gil, assenyala que “mirem de facilitar, agilitzar, simplificar i aportar valor a tots i cadascun dels nostres clients evolucionant i apostant per un entorn més digital”.

Aquest acord s’emmarca dins l’estratègia de transformació i impuls a la digitalització de Naturgy i representa un nou pas en les maneres de connectar i establir relacions amb els clients. “Aquesta iniciativa demostra l’aposta de Naturgy per la transformació, la digitalització i la generació de valor per tots els nostres públics”, ha afegit Gil.

L’objectiu fonamental de l’acord amb Booking és aportar valor als clients de Naturgy amb reemborsaments en tots els seus viatges, ja sigui reservant un apartament en una ciutat per una escapada de cap de setmana, una masia per unes vacances familiars o un hotel pel proper viatge per feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa