El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Varufakis diu que dimitirà si surt el ‘sí’ al referèndum
  • CA

El ministre de Finances grec, Yanis Varufakis, ha afirmat a l’agència Bloomberg que si guanya el ‘sí’ al referèndum de diumenge, deixarà el seu càrrec. A la pregunta “En cas que el vot sigui afirmatiu, el dilluns ja no serà ministre de Finances?” Varufakis ha respost: “No, no ho seré”. El ministre s’alinea així amb el primer ministre Alexis Tsipras, que ahir va tornar a demanar el ‘no’ a la consulta.

El ministre grec va afirmar que el Govern grec està disposat a acceptar “mesures dures” amb l’objectiu d’aconseguir un acord amb els socis que inclogui la reestructuració del deute. “Estem disposats a acceptar fins i tot mesures dures amb la condició que hi hagi una reestructuració del deute i un programa d’inversions”, va dir Varufakis durant una entrevista a la televisió pública grega.

En aquest sentit va recalcar que l’objectiu del seu Executiu és “arribar a un acord a partir del dilluns”, quan va expressar la seva confiança en què es reprendran les negociacions després del resultat del referèndum convocat per diumenge que ve.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa