El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un director de cinema iranià, esquarterat pels seus pares per estar solter als 47 anys
  • CA

El director de cinema iranià Babak Khorramdin ha estat assassinat brutalment pels seus pares. Aquest diumenge es van trobar en uns contenidors de deixalles de la ciutat d’Ekbatan (a l’oest de la capital Teheran), les restes esquarterades d’un home. Aquell cos, que es trobava repartit en vuit bosses d’escombraries, tres maletes i dos paquets més, corresponia al del cineasta. Posteriorment, els seus pares van ser detinguts i van confessar el seu assassinat. El pare va admetre que es va iniciar una discussió perquè l’home tenia 47 anys i encara estava solter, però alhora va assegurar que el seu fill els assetjava i que les seves vides estaven en joc perquè des que era un infant que “no havien tingut ni un dia en pau”.

El pare, que té 81 anys, va admetre que el seu fill va ser esquarterat al lavabo de casa seva després de la discussió, i que tot s’hauria produït en presència de la seva dona, mare del director de cinema. A les declaracions que va fer a la policia, el pare hauria agraït a Déu l’assassinat. També hauria destacat que el cineasta mantenia relacions sexuals amb estudiants a la universitat on donava classes i que es negava a abandonar la casa dels seus pares

La investigació que de moment ha fet la policia indica que l’assassinat de Babak Khorramdin estava premeditat tant per la seva mare com pel seu pare, i assenyalen que l’haurien intentat medicar en alguns àpats. Quan finalment ho van aconseguir, el fill s’hauria arrossegat fins la cuina de l’habitatge, lloc on el seu pare l’hauria apunyalat per posteriorment esquarterar-lo. Les restes de l’artista s’haurien repartit per tres punts diferents de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa