Talibans a la caça de col·laboradors d’EUA i l’OTAN, segons un document de l’ONU

El grup recluta informadors per col·laborar amb el seu nou règim

Els talibans estan intensificant la seva caça de col·laboradors i treballadors de l’OTAN i membres de les forces dels Estats Units, segons un document de l’ONU al qual ha tingut accés la BBC. El document confidencial, elaborat pel Centre Noruec d’Analisis Global, proporciona a les Nacions Unides informació d’intel·ligència sobre el grup terrorista, que amenaça amb matar o arrestar tots els civils que no es rendeixin al seu règim. Les persones amb més risc de ser detingudes són aquelles amb posicions en les unitats militars, policials i d’investigació.

“Els talibans han estat preparant un mapa d’individus abans de prendre possessió de totes les ciutats importants”, diu el document, que afegeix que els talibans estan reclutant informadors per col·laborar amb el seu nou règim.

Comentaris

    fat boy 20/08/2021 3:06 pm
    Son el Tribunal Superior de Justicia de l'Afganistan i la Fiscalia.
    Això mateix va fer Franco 20/08/2021 3:27 pm
    Fills i néts de franquistes. Els talibans comencen a fer el mateix que els vostres pares o avis van fer al final de la Guerra de Franco, aqust perseguia rojos i catalans. De moment no atrapen els sanguinaris franquistes, quantes morts, presoners, turments, exiliats, amagats... anys i anys va durar la vostra repressió, franquistes

Nou comentari