El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La roba ‘low cost’ de Zelenski es fa viral
  • CA

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, s’ha reunit aquest cap de setmana a Kíiv amb el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, que ha fet un viatge llampec a la capital ucraïnesa per prometre més armes i ajuda al país. Però la visita de Johnson ha tingut molta més repercussió per una qüestió aparentment secundària: la roba low cost de Zelenski, que sempre va vestit amb vambes i peces de roba que podrien ser del Decathlon. Les imatges de Zelenski passejant amb Johnson, que porta vestit i corbata, han fet la volta al món.

De fet, per Twitter circula una imatge amb la roba que porta Zelenski i que s’està posant de moda a mesura que creix la popularitat del president ucraïnès. “Vesteix com el líder del món lliure: la col·lecció Zelenski”, diu en to de broma un conegut analista polític alemany establert a Kíiv. Segons l’anàlisi de la roba que porta el president ucraïnès, el polar que du costa uns 12 euros, mentre que els pantalons (30 euros), la samarreta (7 euros) i les vambes (70 euros) també tenen preus molt econòmics.

Els preus són evidentment orientatius perquè estan en hrívnies, la moneda ucraïnesa. Les vambes, per exemple, són de la Saucony i es poden trobar ara mateix per 75,99 euros perquè estan rebaixades, tot i que normalment costen 109 euros. La imatge de Zelenski s’ha fet encara més viral quan ha començat a circular una altra foto analitzant la roba que duu el president de Rússia, Vladímir Putin, en la qual llueix una jaqueta de Loro Piana que costa més de 16.000 euros i la combina amb un jersei de coll alt de Givenchy d’uns 3.000 euros.

Tot i la viralització de la seva roba, per a Zelenski la millor notícia de la visita de Boris Johnson és la promesa d’un nou paquet d’armes valorat en 130 milions de dòlars que inclou una remesa de míssils antitanc, sistemes de defensa antiaèria i equipament militar com armilles antibales, cascs o ulleres de visió nocturna.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal dir-ho a abril 11, 2022 | 17:09
    Cal dir-ho abril 11, 2022 | 17:09
    Si no fos perquè Ucraïna pateix una horrible guerra i que Putin és un miserable criminal, aquesta notícia fotria riure. Zelenski vesteix dignament, independent de la marca que sigui, vesteix com algú que ha d'intentar governar un estat en temps de guerra i que ha de canviar de lloc cada 30 minuts, que ha de caminar entre runes, entre persones que han restat al país, entre vides i persones destrossades... Diguem prou a la guerra, diguem prou a les guerres que hi ha al món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa