El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el presentador Larry King
  • CA

El presentador nord-americà Larry King ha mort als 87 anys aquest dissabte en un hospital de Los Angeles. La informació ha estat confirmada per Ora Media, la productora que va cofundar. De totes maneres, no s’ha informat sobre les causes de la mort. A principis d’aquest mes la CNN, canal on va triomfar, va informar que King havia estat hospitalitzat per complicacions a causa de la Covid-19.

King ha estat un cèlebre presentador televisiu sobretot per estar al capdavant del programa Larry King Live des del 1985 fins al 2010. Va començar la seva carrera com a discjockey als anys 50 a Miami i durant anys va escriure una columna als USA Today.

El fundador de la CNN, Ted Turner, ha anonemat King com “l’entrevistador més famós del món”. King ha entrevistat el principals personatges de l’actualitat nord-americana i del món de les darreres dècades: George Bush, Frank Sinatra, Snoop Dogg, Magi Johnson, Donald Trump, Michelle Obama, Lady Gaga, Moammar Gaddafi, el Dalai Lama o Marlon Brando, entre altres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a gener 23, 2021 | 17:11
    Doctor Strangelove gener 23, 2021 | 17:11
    Quan un és vell, normalment es mor. RIP. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa