El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un metge d’Alabama deixarà de tractar no vacunats: “Morir de Covid-19 és miserable”
  • CA

Un metge d’Alabama (EUA), Jason Valentine, ha advertit als seus pacients que a partir de l’1 d’octubre deixarà de tractar persones no vacunades contra la Covid-19. Aquesta és la manera que ha trobat el metge per intentar forçar els seus pacients a vacunar-se. L’advertència l’ha fet a través d’un post a Facebook i des d’aleshores tres persones li han preguntat on podrien rebre el vaccí, informa Al.com.

“Prou teories de la conspiració i excuses”, s’ha queixat el metge. A aquells que li pregunten sobre la seva decisió el doctor respon que morir de Covid-19 és “una manera miserable de morir” i que ell no pot veure morir així els pacients que li arriben perquè simplement no han volgut vacunar-se. “No tenim cap tractament per la malaltia greu, però tenim una gran prevenció amb les vacunes. Desafortunadament, molts han declinat rebrela vacuna, i molts d’ells acaben severament malalts o morts”.

L’home diu que no pot i no forçarà ningú a vacunar-se però el que té clar és que ell no pot continuar veient pacients patir i morir d’una malaltia que es pot prevenir. Així doncs a partir de l’1 d’ocutbre el metge demanar als seus pacients que han de tenir en regla la seva documentació de la vacuna i si no canviar de metge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa