El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Unió Europea reobre les fronteres amb els Estats Units però no amb el Regne Unit
  • CA

Els 27 han acordat aquest dimecres incloure als Estats Units a la llista de destinacions considerades segures en el context de l’control del coronavirus, el que a la pràctica suposa permetre els viatges “no essencials” perquè els seus turistes puguin viatjar aquest estiu a la Unió Europea. Tot i això, l’actualització de la llista segueix limitant l’entrada a un grup reduït de països i manté fora a Regne Unit.

Els ambaixadors dels 27 Estats membres a la UE han constatat un ampli suport a aquesta revisió, que serà adoptada formalment divendres que ve, durant el consell de ministres europeus de Finances, i podrà entrar en vigor en tot el que publicada al Diari Oficial de la UE .

La llista és una recomanació que els països de la Unió Europea s’han compromès a seguir, encara que els governs poden optar per imposar mesures diferents, ja que el control de les fronteres és una competència nacional.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: odisea a juny 16, 2021 | 14:24
    odisea juny 16, 2021 | 14:24
    Pues muy mal ,si es por represalia,del Brexit,ellos votaron y gano el si guste o no,son democratas,la UE nunca podra hacerlo democracia de pacotilla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa