El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hospitals de Londres atenen pacients de Covid en ambulàncies perquè no caben a Urgències
  • CA

La situació de la Covid-19 al Regne Unit és crítica, tant és així que, segons informa aquest dilluns Sky News, alguns hospitals de Londres han començat a atendre pacients directament a les ambulàncies perquè no tenen lloc per ells a Urgències. El número de persones hospitalitzades està a prop del nivell assolit a la primera onada a l’abril i el problema podria empitjorar al gener i febrer.

El doctor Adrian Boye, del Roya College of Emergency Medicine, ha explicat a Sky News que la situació és “molt difícil” i ha afegit que el problema és especialment greu a Londres, però que “es podria estendre” a la resta del país. “Les ambulàncies segueixen arribant, nosaltres estem desesperats per descarregar-les, això sempre ha estat una prioritat per nosaltres… i et sents fatal i amb una sensació d’impotència quan no pots… perquè les Urgències estan plenes”, ha afegit.

En referència als propers dos mesos, Boye adverteix que “seran molt durs” amb el número de pacients que seguirà creixent, tenint en compte a més que les vacunes no tindran un impacte immediat.

Hi havia 21.286 persones amb Covid-19 al Regne Unit el passat 22 de desembre, l’últim dia que el govern britànic ha donat dades. La xifra més alta a l’abril va ser 21.683.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa