Borrell convoca una cimera extraordinària sobre el conflicte entre Israel i Palestina

Davant l'escalada de violència assegura en un tuit que el nombre de víctimes civils és "inacceptable"

L’Alt Representant de la Unió Europea, Josep Borrell, ha convocat pel pròxim dimarts una cimera extraordinària per abordar el conflicte entre Israel i Palestina. Així ho ha anunciat a través de Twitter, on ha assegurat que el nombre de víctimes civils és “inacceptable”. A la cimera, que es farà per videoconferència, hi seran els ministres d’Afers Exteriors de la Unió Europea. “Ens coordinarem i debatrem sobre com la UE pot contribuir millor a acabar amb l’actual violència“, diu Borrell al tuit. L’anunci arriba després d’una escalada contínua en el conflicte. Aquest diumenge Israel ha destruït un edifici de 13 plantes amb oficines de premsa internacional a Gaza i ha estat la setena nit de bombardejos. Amb tot, la xifra de morts a la franja de Gaza ha augmentat a 174, dels que 47 són menors d’edat.

Comentaris

  t 17/05/2021 8:37 am
  Sí que li dura el dormir, al Borrell! De tota manera, la cimera no servirà de res. Els israelians fa tants anys com els que té el seu estat que tenen patent de cors per cloure la conquesta de tot el seu oest fins la Mediterrània. Cosins milhomes del zumosol americà, sempre han anat a la seva i, sembla que tenen clar que no hi ha palestí bo fins que sigui eliminat.
  Albert 16/05/2021 7:05 pm
  El grau d'humillació que somet Israel a Palestina és insofrible. I Europa que fa ?
  ciutadà 16/05/2021 5:11 pm
  Amb aquest tros de quòniam pel mig, si hi havia alguna possibilitat de solució al problema, s'ha esvaït
  Ramon 16/05/2021 1:16 pm
  Si ens reconegués Israel mataríem dos ustrells d'un tret. Ai, perdó, ocells, ocells. En què estaria pensant!
  Xavi 16/05/2021 1:01 pm
  I aquest ruc, per dir-ho suau, qui es pensa que es? Aquí si que mi poso a qui no, aquí dic blanc i aquí negre. Poca vergonya.

Nou comentari