El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ylenia Padilla es trenca: “Jo sóc la meva gran decepció”
  • CA

Ylenia Padilla s’ha enfrontat a la secció més dura de ‘Viva la vida’, que ara ha incorporat uns minuts en els quals cada col·laborador reconeix quins han estat els pitjors moments de la seva vida. Sempre ha dit que li costa molt demostrar les seves emocions, però la sinceritat ha estat present des del principi en un relat molt dur. 

“Les emocions i la mala gestió sobre elles sempre han estat el motor de la meva vida, sempre ha predominat davant de la meva intel·ligència. No em puc veure a televisió perquè el que veig no representa el que sóc. Veig una Ylenia amb un caràcter molt agressiu. No sé gestionar la meva impulsivitat i acabo donant una imatge que em fa sentir vergonya de mi mateixa. És normal que hi hagi tanta gent que no em pot ni veure. No m’agrada res del que he fet a televisió. Sento una gran decepció amb mi mateixa. Sóc la meva gran decepció”, deia entre llàgrimes.

Ylenia Padilla a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Una situació complicada que ara accepta, però que no ha estat sempre així: “Hi ha hagut molt de temps en el qual estava equivocada, perquè culpava a certes persones sobre el que m’havia passat. Després em culpava a mi mateixa, però és un sentiment que he esborrat de la meva vida perquè no aportava res”. 

Una col·laboradora que sempre ha estat polèmica i que ha ofert una imatge de seguretat en si mateixa que ara revela que era només una fatxada per protegir-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa