El Món
Victoria Federica, de festa amb el xicot amb un ‘look’ surrealista

Victoria Federica sempre s’havia mantingut en un segon pla per culpa del seu germà Froilán, que destacava com el net més guerriller i polèmic dels reis Joan Carles i Sofia. Durant la seva infantesa va acaparar un munt de titulars escandalosos, els que van reduir-se considerablement quan el van enviar a estudiar fora i, especialment, des que va començar a estudiar a la universitat de Madrid. Froilán s’ha calmat i sembla que ha madurat, almenys a ulls de l’esfera pública. Fa molt que no protagonitza cap escena, el que alguns relacionen amb la seva relació amb Mar Torres-Fontes. L’ha ajudat a centrar-se?

Sigui com sigui, que Froilán ja no sigui polèmic ha ajudat la seva germana, que és qui acaparar tots els flaixos des de fa uns mesos. Victoria Federica va saltar a la premsa del cor quan uns paparazzi la van enxampar de la mà d’un jove, abans que la jove comencés a sortir de festa. La seva festa d’entrada a la societat va reunir els cadells de la jet-set més importants, el que tornava a posar-la en el centre de la diana mediàtica.

Entre els seus amics destaquen els fills de famílies molt importants, però també toreros. I és que no hem d’oblidar la quantitat de pàgines que ha acaparat la seva relació especial amb Gonzalo Caballero, un dels toreros joves de moda -qui és íntim amic, alhora, de Froilán-. La relació sembla que no ha estat molt fructífera, al final, ja que els mitjans de comunicació donen per fet que han decidit posar punt final.

Victoria Federica i Gonzalo Caballero  Europa Press (1)

Victoria Federica i Gonzalo Caballero / Europa Press 

D’un torero, a un DJ. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar sembla que ha tornat a trobar l’amor, en aquest ocasió de la mà de Jorge Bárcenas. Molts el consideren una promesa entre els DJ, un món amb molta competència en el qual estaria començant a destacar. Els han vist junts en moltes ocasions, ja que no s’amaguen a dins de les discoteques ni tampoc a Instagram.

Victoria Federica i Jorge Bárcenas  Europa Press

Victoria Federica i Jorge Bárcenas / Europa Press

Aquest cap de setmana l’han tornat a enxampar de festa, una sortida a una coneguda discoteca de Madrid que ha servit perquè alguns testimonis l’hagin vist molt còmplice amb el DJ. La van veure a la cabina on treballa el jove, amb un conjunt estilístic en blanc i negre i els cabells sense recollir. Carícies i paraules maques amb el seu xicot, tal com expliquen alguns dels seus amics. 

I d’aquí, a regalar als seus seguidors una foto amb un look surrealista ben curiós.

Victoria Federica, de festa  Instagram

Victoria Federica, de festa /  Instagram

La jove Marichalar vol seguir acaparant titulars, el que demostra cada cap de setmana durant unes sortides nocturnes de les quals van sortint més informacions.

Nou comentari

Comparteix