El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Victoria Federica, a la festa de VOX amb el seu grup d’amigues
  • CA

Els paparazzi van embogir en trobar-se Froilán durant la concentració espanyolista a Colón del mes passat. El fill de la infanta Elena va evidenciar, així, el seu suport cap a VOX, el partit d’extrema dreta d’Abascal. I, des de llavors, són molts els mitjans que el qualifiquen d’un dels seus simpatitzants més importants. 

 

 

Afirmaven que el jove compartiria aquesta ideologia amb el seu grup d’amics, els companys de classe de la prestigiosa escola internacional en la qual estudia ‘Business’. Froilán és, des de fa temps, el líder dels cadells de la jet-set, un grupet en el qual també té una presència destacada la seva germana.

 

 

Victoria Federica també s’hauria deixat convèncer per les idees radicals de VOX, i és que ‘Informalia‘ assegura que l’han enxampat a la festa del partit d’aquest cap de setmana. La filla d’Elena i Jaime de Marichalar no s’hauria volgut perdre aquesta onada d’espanyolisme, la que va celebrar Abascal a una coneguda discoteca madrilenya.

 

Allà va estar envoltat dels joves amb més influència de la capital, fills d’empresaris, polítics i milionaris. Tot, amb un escenari ple de banderes d’Espanya i llums amb els colors nacionals. El mitjà afirma, de fet, que haurien vist la jove Borbó vibrant amb l’himne espanyol en punxar-lo el DJ… Victoria Federica hi hauria assistit, també, amb el seu grup d’amigues; les que l’haurien acompanyat a la zona VIP. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La #EspañaViva más jóven desbordando el @teatrobarcelo en la gran fiesta de @canasporespana #EspañaViva #VOX

Una publicación compartida de Santiago Abascal  (@santi_abascal) el

 

No han transcendit imatges que la situïn allà, encara que sembla que hi hauria diversos testimonis que l’haurien vist. Abascal té en els joves Marichalar Borbó dos seguidors fidels; comptarà amb el seu vot durant les pròximes eleccions?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa