El pitjor moment de Víctor Sandoval: “No existeixo, la meva vida és una m…”

Víctor Sandoval ha viscut una tarda molt complicada durant el ‘Sálvame’ d’aquest dijous. El col·laborador s’ha mostrat completament trencat i ha acabat plorant sense consol. El problema començava quan rememoraven la seva participació a ‘La última cena’, la secció culinària del programa. Considera que durant el programa amb Terelu Campos, el van “humiliar” i “denigrar”: “Em van fer sentir com una m… Em tracten com una m…, em valoren com una m… i per ells ets el pitjor. Jo ho vaig fer el millor que vaig poder i vaig col·laborar amb tot. Terelu deia coses i jo no les sentia. Em van dir que em posés les piles i que fes alguna cosa, perquè consideraven que jo no havia fet res. Vaig sortir d’allà plorant…”. Una autèntica crítica als caps del programa, als que acusa d’haver carregat contra ell sense cap motiu.

Víctor Sandoval s'enfronta a Terelu Campos a 'La última cena'   Telecinco

Víctor Sandoval s’enfronta a Terelu Campos a ‘La última cena’ / Telecinco

“Vaig explicar-li a Terelu com em sentia i va trigar una setmana en trucar-me. Era un concurs i no volia que ella quedés malament per culpa meva… Des de llavors estic sense ànims. Una cosa és ser invisible i una altra que se m’humiliï i menyspreï. Estic fart que la gent em pregunti quant em falta per plorar. Jo no sé cuinar però vaig voler fer un bon paper. M’és igual ser un bufó i fer gràcia a l’audiència. Però vull que la gent sàpiga que estic aquí i que tinc sentiments. En aquell moment em vaig sentir molt malament”, reconeixia molt afectat.

Sembla que estava acusant el programa d’haver-lo deixat en un segon pla per tal que Terelu enlluernés, el que li fa molta ràbia. Una ràbia que s’acumula al mal moment que travessa: “Se m’han mort els dos pares durant el confinament i estic prenent pastilles per relaxar-me, perquè he entrat en una tristesa que no és normal. Suposo que són etapes… Demà he d’anar a recollir els 5.000 € que m’han quedat d’herència. Diumenge vam estar desmuntant la casa dels meus pares…. A veure què faig ara amb la meva vida, perquè en cinc anys em veig mort“.

Víctor Sandoval, destrossat a 'Sálvame'   Telecinco

Víctor Sandoval, destrossat a ‘Sálvame’ / Telecinco

Duríssimes declaracions que evidencien que no està bé psicològicament. “Acabaré en una depressió molt profunda. M’han dit els metges que és el dol… Jorge Javier em va recomanar que vingués a treballar més que mai. Però estic empanat. A més a més, m’agradaria que se’m valorés. Però la meva vida és tan merda… No porto bé no tenir a ningú. Tinc la moral més baixa que mai, però confio que podré sortir d’aquesta situació. He d’assumir que naixem sols. Ja no existeixo, sóc un llast”. 

Nou comentari