El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Verónica Forqué, ballarina eròtica i imatge de Playboy
  • CA

Verónica Forqué ha estat el gran descobriment de Masterchef gràcies al seu caràcter esbojarrat. El que no s’esperava era donar tanta publicitat a la seva filla María, de 31 anys, que treballa de DJ i ballarina de dansa en barra. L’actriu va convidar-la a un dels programes del concurs culinari, el que va fer que molts teleespectadors busquessin el perfil de la filla a Instagram… i es quedessin amb la boca oberta en veure les fotografies pujades de to que hi publica. Gràcies a això s’ha sabut que també té perfil a Only Fans, la plataforma de pagament en la que els fans poden pagar a canvi d’aconseguir imatges picants dels seus ídols. María Forqué ofereix aquesta possibilitat, així com xous musicals en els que potencia la seva sexualitat.

Es tracta d’una pràctica cada cop més estesa entre alguns famosos que poden arribar a guanyar més de 5.000 € al mes gràcies a això. La filla de Verónica Forqué explota la seva creativitat a Instagram, el que té ple de sessions de fotos que demostren que no li fa vergonya mostrar-se amb poca roba. Això també l’ha ajudat a entrar a formar part de la llista de noia Playboy. La mítica companyia l’ha contractat per a un anunci en el seu jet-privat i María Forqué ha compartit alguna de les instantànies del rodatge.

La filla de Verónica Forqué, en diverses sessions de fotos / Instagram

Creativitat i sensualitat sense censura que fan que tingui més de 145.000 seguidors en el seu perfil. Dia a dia va rebent noves sol·licituds, el que li dones ales per seguir en la mateixa línia excèntrica. El Español ha volgut preguntar a la seva mare què opina sobre la faceta empresarial de la filla que implica que es despulli i comparteixi imatges suggerents en públic. Ara bé, ella ha optat per no pronunciar-se sobre aquest aspecte: “La meva filla és molt bona i fan meva, està contenta. Ella sempre em diu que ho faig tot molt bé i que sóc la millor”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel a desembre 03, 2021 | 14:37
    Manel desembre 03, 2021 | 14:37
    I aixo es noticia? En fi...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa