El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vega d’OT, amb seqüeles pel coronavirus: “Alopècia, migranyes i falta d’aire”
  • CA

Vega ha aconseguit viure de la seva música. El pas per la segona edició d’Operación Triunfo la va ajudar a fer-se coneguda, però és la seva naturalitat el que li ha permès crear una legió de fans que aplaudeix cada publicació que fa a Instagram. Transparent i senzilla, no té manies en publicar fotos sense maquillar i reconèixer que li costa acceptar que ja té més de 40 anys. Avui és notícia, però, pel text que ha publicat. En ell reconeix que ha tingut el coronavirus i que li ha provocat seqüeles greus.

“Fa un mes em van diagnosticar alopècia, seqüela de la Covid-19. L’estic tractant, a veure si hi ha sort. L’esquena em fa mal cada dia, a vegades em falta l’aire i les migranyes se succeeixen ballant despreocupades. Elles mai no es van confinar. D’aquí la vanitat d’una foto amb cabells mentre duri. No m’espanta, ja em vaig veure amb els cabells rapats per voluntat. Sigui com sigui, el meu cap seguirà igual de rodó”, reconeix.

Aprofita per lamentar que no tothom faci cas de les mesures de prevenció de la Covid, amb una crítica cap als joves directament: “No estic bé en el meu confinament 100% voluntari. Cada dia passo per un parc infantil tancat en el qual s’asseuen adolescents amb la mascareta penjant d’una orella. Cometo l’error de posar el telenotícies i veure tots els drames que se succeeixen. El pitjor de tots? Veure que els idiotes, els imprudents, els egoistes i els despiadats creixen, es fan adults i segueixen sent igual d’idiotes. No hi ha sentit de comunicat, ni ganes que n’hi hagi. I això no és una seqüela de Covid, és una seqüela d’anys i anys perdent el temps en fragmentar-nos i pensar només en nosaltres. Per això segueixo caminant callada. Ho faig perquè seguiré arribant puntual a la meva cita amb la meva consciència, aquella que mai no veurà impassible cada mort que se suma a la xifra diària de morts”. 

 

 

“Absent però decidida, tornaré a trobar la manera de viure”, conclou en un text que ha rebut molts comentaris negatius dels seus fans. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa