El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Urdangarin, la sensació de presó: “Estàs boníssim, vine al llit amb nosaltres”
  • CA

Iñaki Urdangarin és la sensació de la presó de Brieva. La presència d’un home enmig d’un centre de dones és cridanera per si sola, però encara més si es tracta d’un membre de la família reial més aviat guapot. I és que les altres preses estarien completament captivades per ell, tal com revela Pilar Eyre en la seva columna de ‘Lecturas‘. 

Haurien arribat, fins i tot, a assetjar-lo sexualment amb càntics i crits grollers amb els quals evidencien que tenen ganes d’anar al llit amb ell:””Cristina, folla bé que si no ho farem nosaltres. Que estem molt calentes i ell està molt bo! Te’l canvio pel meu home! Jo te’l canvio per dos!”. Són les veus grolleres i fanfarrones de les recluses de la presó de Brieva, les companyes d’Iñaki Urdangarin. Els seus crits s’escolten des de l’exterior i provoquen enrogiment fins i tot en persones acostumades al cru llenguatge carcerari”. 

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat / Europa Press

La cronista explica que les visites de la infanta Cristina a presó s’han convertit en un esdeveniment entre les preses. Tot un entreteniment, ja que quan la veuen es dediquen a deixar-li clar que estan enamorades del seu marit: “Quan el cotxe amb els vidres tintats que condueix a la Infanta per al vis-a-vis amb el marit travessa la porta d’entrada, de manera misteriosa corre la veu de cel·la en cel·la: “Ha arribat Cristina per follar amb el seu chorbo!” i totes udolen: “Cristina! Iñaki!” i salten els comentaris esqueixats i incisius: “Cris, que el teu Iñaki està molt bo… Deixa’l a gust, que si no aquí estem nosaltres per follar amb ell, que passem molta gana!”.

Les funcionàries intentarien tranquil·litzar les preses davant d’aquesta desagradable situació, encara que sembla que a la Infanta a vegades se li escapa algun somriure: “Hi ha moments en els quals sembla que hi hagi una competició: “Quin tiarrón del nord, Cristina. Si tot ho té tan gran, no te l’acabaràs en un parell d’hores… Mira-la què ansiosa que va. Digues que et deixin més temps. Encara que no fos duc ens el tiràvem. Això és un cos i no el de la Guàrdia Civil””. 

A la sortida del vis-a-vis els crits grollers continuarien: “Ja us heu quedat descansats? Li has fet tot el que demanava? Quants cops ho heu fet, Cristina? Tres, quatre? Aquesta nit li donarem doble de sopar perquè es reposi”. Sembla que no els hauria agradat saber que Urdangarin està a punt de gaudir del seu primer permís, ja que haurien demanat -a crits- que es quedi aquí: “Que es quedi aquí amb nosaltres, per nosaltres, que ens el tirarem i el deixarem content! A tu què més et dona, Cristina, que estem molt necessitades d’home i li ensenyarem com folla el poble. Cristina, que Iñaki està molt bo… Mm què bo! Ves amb compte que ens el menjarem entre totes””. 

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina /   Europa Press 

Un assetjament que no queda aquí, perquè sembla que algunes preses haurien intentat de mil maneres veure’l mentre es dutxa: “Abans li posaven missatges picants a les safates de menjar i li tiraven papers al pati, encara que ara està més controlat. Però li segueixen cridant floretes mentre passeja”. Sembla clar que Iñaki s’ha convertit en la sensació de presó. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa