El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Urdangarin, d’una cel·la petita a un pis luxós i immens durant el Nadal
  • CA

Iñaki Urdangarin sortirà de presó el pròxim 24 de desembre, segons han informat fonts penitenciàries. L’exduc de Palma gaudirà de quatre dies de permís, en els quals viatjarà fins a Vitòria per desconnectar amb la seva família. La infanta Cristina i els nens passaran les vacances amb ell a la casa de la mare Urdangarin, una finca immensa que ajudarà el fill a deixar de pensar en la presó on fa un any i mig que està tancat.

Menjarà els torrons en família, fora de la seva petita cel·la. Canvia el gimnàs de presó on passaria pràcticament tot el dia, a poder sortir a córrer pels parcs de Vitòria (òbviament, envoltat d’un fort dispositiu de seguretat). 

Urdangarin fent exercici Europa Press

Com és el barri on té la casa la seva mare? La família Urdangarin compta d’un gran pis a dins d’una urbanització privada amb jardí i 27.000 metres quadrats de zones comunitàries. Una casa amb cuina, un menjador immens, habitacions completes, dues suites, tres lavabos, ascensor… 

És probable que tornem a veure la infanta Cristina jugant a pàdel amb les amigues, mentre que cap paparazzi s’espera veure Iñaki Urdangarin pel carrer. De ben segur que intenta fugir dels fotògrafs durant aquests quatre dies de desconnexió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa