El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una col·laboradora del programa de Raquel Sánchez Silva els acusa de fer-li ‘bullying’
  • CA

L’acomiadament de Javier Cárdenas va generar un terratrèmol mediàtic de dimensions considerables. El comunicat del presentador deixava verda la direcció de TVE, que hauria jugat amb la seva continuïtat i no l’hauria tractat bé. El que li va fer encara menys gràcia, per això, va ser l’anunci que va fer la cadena poc després: Raquel Sánchez Silva estaria al capdavant de la nova aposta per al prime time, un programa anomenat ‘Lo siguiente‘ que havia de ser tota una revolució.

 

Lo siguiente
| TVE

 

Volien que millorés l’audiència que feia Cárdenas mitjançant l’entreteniment, l’humor i unes seccions molt diferents entre si. Ara bé, aquests primers mesos no han tingut tanta repercussió com els hagués agradat. L’espai és lent, els convidats no són gents potents i els col·laboradors encara menys. No enganxa, per la qual cosa els teleespectadors no tenen per costum connectar-s’hi.

 

En veure que no funciona, la cadena ha decidit començar a fer canvis. La primera víctima? Una de les col·laboradores, Valeria Ros. L’humorista ha explicat que ha estat acomiadada al programa de la cadena Ser ‘La lengua moderna’. Ella estava al capdavant d’una secció que tenia com a títol ‘Com perdre una feina en deu dies sense quedar-te embarassada’, en relació a la polèmica entre Leticia Dolera i Aina Clotet.

 

Valeria Ros
Valeria Ros | TVE

 

Ara bé, sembla que les bromes no han agradat. La directora del programa l’hauria trucat sense avisar i li hauria dit que havien de treure la comèdia perquè no estava funcionant: “I més que treure la comèdia, m’han tret a mi només. Tota la resta segueix. Em sembla bullying“.

 

“També us dic que tenia un pressentiment, perquè a l’últim programa, Raquel Sánchez Silva m’havia de presentar com “un dels grans pilars del programa” i em va dir “Bé, una còmica que us sorprendrà”, ha confessat. Per si no hi hagués prou, ha assegurat que la presentadora l’ha eliminat d’Instagram.

 

Podeu veure el moment a partir del minut 28:30 del vídeo:

 

 

Què ha passat entre elles? Ha estat Silva qui ha fet pressió perquè la fessin fora? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa