Tony Spina, nou concursant de ‘La Casa Fuerte 2’

"Entro amb parella, sí. I quan en tinc sóc molt respectuós", assegura l'italià

Tony Spina és el nou concursant de ‘La Casa Fuerte 2’. El nou habitant del reality de Telecinco entrava aquest diumenge al plató assegurant que comença aquesta aventura “lliure de prejudicis” però que havia vist el programa i alguns companys ja li cauen malament.

A més, Tony s’ha trobat amb alguns excompanys de reality com Asraf i Rebeca, amb els quals ha recordat que no té bona relació: “Amb alguns he conviscut. Com Asraf, i no em cau bé. Amb Rebeca també i és una falsa. Samira… tinc un tema pendent que parlaré amb ella però no posaré ja tota la carn a la graella perquè quedaré com un boig”, explicava. D’entre tots els seus nous companys, deia que Isa Pantoja és la que millor li cau ara mateix. 

D’altra banda, Tony ha confessat en quin punt es troba la seva relació amb Mayka, exparticipant de ‘La Isla de las Tentaciones 2’. “Entro amb parella, sí. I quan en tinc sóc molt respectuós“, confirmava.

Tony Spina entra com acampat i deia que preferia formar parella amb Sonia Monroy que amb JD. “La veig més ‘cañera'”, explicava. Els desitjos de Tony finalment es tornaven realitat amb l’expulsió de JD.

Nou comentari