El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Allau d’insults a Toñi Moreno per la seva actitud a televisió

Toñi Moreno ha perdut el control de la gala de Secret Story de diumenge, una conducta habitual en els darrers debats que ha afartat a l’audiència. Consideren que la presentadora no s’imposa i que manté una actitud nefasta en permetre certs insults i menyspreus entre els col·laboradors. En l’última emissió, tots han deixat verda Cristina Porta de males maneres i Toñi ni tan sols ha reaccionat.

Això ha enfadat moltíssim els teleespectadors, que l’han deixat verda a Twitter: “Em sembla absolutament vergonyós que es permetin certs comentaris i faltes de respecte sempre a la mateixa persona quan va allà a treballar com a col·laboradora. El pitjor de tot això és que la presentadora ho permet i no para aquest xou”, “Quina vergonya Secret Story i més vergonya encara que la presentadora, Toñi Moreno, permeti tota mena de menyspreus i faltes de respecte que estan tenint l’expulsada i la germana cap a col·laboradors i companyes. Us mereixeu la m… d’audiències que teniu”, “Quina m… de presentadora que és Toñi”, “Toñi deixa molt a desitjar com a presentadora” o “És inadmissible que tractin així a Cristina. És vergonyós i desagradable i la presentadora no fa res” són alguns dels comentaris que ha rebut després de la seva actuació.

La setmana no acabava gaire bé per a Toñi Moreno, que tampoc no és que estigui tingut un dilluns millor. De fet, a primera hora publicava un missatge en el seu perfil de Twitter en el que anunciava que ha patit un robatori: “A tots els meus contactes, m’han robat el mòbil aquest matí. Fins que n’aconsegueixi un altre, tingueu paciència”.

Queda clar que la presentadora no travessa una bona època, amb molta feina però amb cada vegada més crítiques per la seva manera de controlar -o no controlar, més aviat- els col·laboradors del programa. No frena les faltes de respecte i això no agrada, ja que sembla que aplaudeixi que es diguin de tots entre ells.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Javier Bes a març 15, 2022 | 02:22
  Javier Bes març 15, 2022 | 02:22
  Tans bons presentados que hi han I teni que aguantar aquesta inepta que nomes fomenta la discusio
  • Icona del comentari de: Vero a març 15, 2022 | 17:25
   Vero març 15, 2022 | 17:25
   No se puede ser así hombres está trabajando mal no lo hace pasa que las chicas son atrevidas y ya esta la Juventud de hoy dan penas
 2. Icona del comentari de: Wallas a març 15, 2022 | 10:21
  Wallas març 15, 2022 | 10:21
  Yo el domingo tuve que dejar de ver el secreto story,porque al final me dio dolor de cabeza de tanto grito que había en el programa durante casi toda su duración. Decepcionante presentadora,no tiene ni idea de conducir un programa de televisión,que se vuelva a canal Sur.
 3. Icona del comentari de: Anònim a març 16, 2022 | 11:57
  Anònim març 16, 2022 | 11:57
  Dejar de criticar tanto ala presentadora i defender a la inepta de mini periodista pues esta si que falta a los concursantes , se cree la reina del mambo çor quellego a la final del realiti anterior, que si no llega aser por los morreos que se dio con el carpetero del italiano no abria llegado a nada , pues no tiene ni gracia ni nada . Una periodista que ni en su casa la conozen ,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa