El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toñi Moreno i Nagore es desfan en elogis: “M’encanta el teu somriure”
  • CA

La direcció de Mediaset va prendre la sorprenent decisió d’intercanviar Toñi Moreno i Emma García en els seus respectius programes. El grup necessitava millorar les xifres de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ desesperadament, amb la qual cosa van pensar que potser la solució demanava canviar la presentadora. Feia més d’una dècada que l’Emma estava al capdavant, el que també l’havia desgastat a ella. La principal perjudicada amb aquest canvi va ser l’andalusa, per això, que va veure’s relegada a Cuatro a un programa que no feia gens amb ella tot i estar triomfant amb ‘Viva la vida’. 

 

Les primeres setmanes d’aquesta nova aventura televisiva està anant prou bé. L’Emma està contentíssima en tornar a presentar un magazín del cor i la Toñi s’ha adaptat bé a la mecànica del programa de cites. Ara bé, l’audiència no ha millorat. Els dos programes segueixen fent més o menys el mateix, amb la qual cosa només han aconseguit enfadar els teleespectadors que no hi estan d’acord.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emma García (@emmagarciaweb) el

 

Només poden que acostumar-se, i això és el que estan fent. Toñi, de fet, s’està mostrant d’allò més feliç en aquest nou projecte televisiu. I com ho ha demostrat? Amb una tendra fotografia amb una companya de programa que l’estaria ajudant a adaptar-se més fàcilment. De qui parlem? De Nagore Robles. La col·laboradora s’hauria convertit en el gran suport de Moreno, una nova millor amiga de qui no se separaria.

 

Ara ha volgut agrair-li tot el que està fent per ella amb una publicació a Instagram molt maca. Amb una foto en la qual apareixen abraçades i ben somrients, acompanyada d’un missatge ben tendre: “Has estat un descobriment, Nagore. M’encanta envoltar-me de gent que ho fa millor que jo. Admiro la teva rapidesa mental i el teu sentit de l’humor. Gràcies per deixar-me aprendre”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Has sido un descubrimiento @nagore_robles. Me flipa rodearme de gente que lo hace mejor que yo. Admiro tu rapidez mental y tu sentido del humor. GRACIAS por dejarme aprender. @myhtv @cuatrotv @mediasetcom

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

La parella de Sandra Barneda ha volgut contestar amb unes paraules encara més carregades de significat: “No saps què és arribar cada matí, per molt cansada que estigui, i trobar-me amb el teu somriure sempre. Visca la teva noblesa, la teva transparència, la teva frescor, la teva generositat, i fins i tot la teva antiguitat. Gràcies! Per molts programes més juntes”.

 

Comentari Nagore a la fotografia de Toñi Moreno
| Instagram @tmoreno73

 

Sembla clar que s’han convertit en amigues de l’ànima i s’han començat a entendre a la perfecció. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa