El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Malestar a Windsor: ‘The Crown’ parlarà d’una infidelitat del marit d’Elisabet II
  • CA

La mort del duc d’Edimburg, el marit de la reina Elisabet d’Anglaterra, va colpir la família reial britànica el passat mes d’abril. El príncep Felip va estar al costat de la monarca 73 anys, una relació indestructible però que va patir molts moments dolents. Precisament això es deixa caure a The Crown, l’exitosa sèrie de Netflix sobre la família reial. Estan preparant la nova temporada, en la que tornaran a incidir en els presumptes problemes conjugals -i infidelitats- que hauria comès el Duc fa unes dècades. Avui s’ha sabut que incorporaran un personatge molt controvertit, el de Penny Knatchbull, qui fos la màxima confident de Felip d’Edimburg. En el seu funeral les càmeres la va captar completament destrossada, el que s’entén tenint en compte que eren íntims des de feia 30 anys.

En els nous episodis presentaran Penny com “l’altra gran dona i guardiana dels secrets” de Felip, personatge que interpretarà Natascha McElhone de El show de Truman. Parlem de la comtessa de Mountbaten de Birmània, casada amb el fillol del duc d’Edimburg. Encara que ella tenia 32 anys menys que el marit de la reina, ràpidament van congeniar i van mantenir una relació molt estreta al llarg dels anys.

La reina Elisabet i el duc d’Edimburg, en un fotograma de The Crown / Netflix

Diferents diaris anglesos expliquen, de fet, que era habitual veure’ls junts muntant a cavall i que tothom sabia que ell es deixava aconsellar per ella. Tots aquests motius van fer que la premsa rosa especulés sobre una aventura amorosa entre ells. Al Daily Mail diuen: “Penny sempre li va ser absolutament discreta, lleial i honesta. Va estar al seu costat sempre, com se suposa que han de fer les millors amigues”. Una aristòcrata molt present en el dia a dia del príncep que ara es veurà representada en la sèrie de Netflix, la que haurà d’anar amb compte per no tornar a molestar la família reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa