El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos parla del suïcidi del pare per primer cop
  • CA

Aquest dilluns, Terelu Campos s’ha acomiadat de la seva amiga Verónica Forqué, amb qui va fer molta amistat gràcies a coincidir en l’última edició de Masterchef. Acompanyada de la seva filla, la periodista va parlar amb els reporters d’Europa Press congregats a les portes del tanatori i va mostrar-se molt afectada: “Estic desolada. Una mort sempre és dolorosa, però una mort així és encara més tràgica. Jo només dono gràcies a la vida per posar Verónica a la meva vida. M’he sentit estimada per ella i m’hi unia una cosa molt especial, teníem un vincle especial perquè les dues érem mares de només una filla. Vull deixar clar que Verónica va ser immensament feliç a Masterchef, no ho dubteu. Ella era una persona única i especial i això acaba passant factura”.

El pare de Terelu va suïcidar-se quan ella només tenia 18 anys, un episodi traumàtic que ara l’uneix a la filla de Verónica Forqué perquè viurà el mateix que ella va passar: “Aquesta és una cosa que vaig trigar molts anys en perdonar al meu pare. He acabat aprenent que és compatible que estimis amb bogeria els teus fills i, tot i així, no puguis suportar certes coses”.

Terelu Campos, en una de les últimes intervencions / Telecinco
Terelu Campos, en una de les últimes intervencions / Telecinco

La tertuliana de televisió ha estat molt discreta sempre pel que fa a la seva vida privada. La tertuliana de televisió va tenir una filla amb el seu primer marit, Alejandro Rubio, amb qui segueix mantenint molt bona relació. Va tornar a casar-se i després d’un segon divorci va començar a sortir amb Pipi Estrada, encara que poca cosa més ha volgut confessar al respecte. En la seva última columna de Lecturas, però, dona detalls desconeguts sobre un episodi que la va marcar: “M’he casat dues vegades i he tingut diverses parelles sòlides. Amb una d’elles, passats els 40 anys, vaig tenir un embaràs ectòpic. En aquell moment desitjava quedar-me embarassada. La naturalesa i la vida és molt sàvia i allò no va acabar bé, potser perquè no era el moment, ni les circumstàncies ni res que fos positiu. Allò va ser un pal a la meva vida”.

“Ho vaig superar sense cap mena de problema i amb el pas del temps vaig aprendre que si allò va engendrar-se malament genèticament havia de ser per alguna cosa. Per descomptat, la identitat d’aquest home quedarà en la privacitat que s’ha guanyat perquè no és una persona pública. Jo mai fotré la vida a qui he estimat i a qui estimo. Tinc una filla i m’ha sortit tan bé que per a què espatllar-ho”, afegeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa