El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió dolorosa de Terelu Campos: “Em va provocar moltes inseguretats”
  • CA

A Terelu Campos mai no li ha agradat parlar de les seves relacions de parella a televisió, un hermetisme que sorprenentment ha decidit trencar en el debat de La isla de las tentaciones d’aquest dilluns. Els col·laboradors estaven comentant els problemes sexuals que havia confessat tenir una de les parelles de concursants, la formada per Nico i Gal·la. Els joves reconeixien que travessaven una etapa dolenta per culpa de la falta de sexe, la que associen a la vergonya que sent Gal·la pel seu propi cos. Un problema que la noia sembla haver superat ràpidament des que va entrar al reality, ja que ha mantingut relacions sexuals amb Miguel en diverses ocasions. Era llavors quan Marta Peñate deixava caure que segurament aquella era l’excusa que feia servir la noia per evitar tenir sexe amb la parella: “Diria això, però en el fons no volia mantenir relacions sexuals amb en Nico perquè la parella no connectava i a ella no li venia de gust”.

Aquesta reflexió no agradava a Terelu Campos, que sorprenia els presents en basar el seu argument en una experiència personal molt íntima: “Veure’t amb aquesta edat tan jove i no sentir-te desitjat és molt fotut. I m’és igual si parlem del noi o de la noia, afecta a tots dos. Si tens 20 anys, que se suposa que és el teu moment eufòric, i veus que no et sents desitjat per la teva parella i que mai no troba el moment per tenir intimitat amb tu… A més a més que, òbviament, és fotut a qualsevol edat això de no sentir-te desitjat. Jo ho he viscut i puc dir que quan no et sents desitjat és molt i molt fotut. És una sensació que al final et provoca moltes inseguretats. Encara que et sentis molt segura, això t’ho arruïna i canvies en 30 segons”.

Terelu Campos revela els problemes de parella que va viure fa un temps / Telecinco
Terelu Campos revela els problemes de parella que va viure fa un temps / Telecinco

Terelu Campos no ha donat més detalls i no ha especificat quan va tenir aquests problemes de parella i amb qui li va passar. Sigui com sigui, el que ha volgut destacar és el mal psicològic que pot arribar a causar un lleig d’aquest tipus per defensar l’actitud que està mantenint Gal·la durant el concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa