El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, molt afectada per l’intent de suïcidi de Rocío Carrasco
  • CA

Terelu Campos sempre s’ha declarat íntima amiga de Rocío Carrasco. I és per aquest motiu que ara s’ha mostrat molt afectada en conèixer, gràcies a la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, que la filla de Rocío Jurado va intentar suïcidar-se.

La filla de María Teresa Campos està feliç que, per fi, tothom escolti a Rocío i confessa tenir una confusió de sentiments: “Sento alegria perquè era una cosa que moltes de les persones que l’estimem crèiem que el silenci havia estat suficient durant un temps però, passat aquest temps, ja el silenci estava sent perjudicial”.

A més, Terelu ha explicat al programa ‘Viva la vida’ com va ser la conversa que ambdues van mantenir quan Rocío li va comunicar el que havia decidit fer: “Em truca i em diu ‘ja ha passat, ja ho he fet, vull que sàpigues que he parlat, ho he explicat tot i d’aquesta manera i en aquest format’. Jo em vaig posar a plorar i després li vaig dir que estava contenta i que ho havia de fer per si mateixa, per ella (per Rocío Jurado), per Fidel i per totes les persones que hem estat al seu costat quan ningú ha donat un duro per ella”.

L’amiga de Rocío considera que la filla de la Jurado no ha viscut, sinó que “ha sobreviscut i mal viscut”: “Ella ja no té por, ella havia pensat que el silenci era el millor però a la intimitat mai ha estat així. Jo sempre he dit, quan heu preguntat per ella, que ella no estava bé”.

Jorge Javier Vázquez va anunciar a ‘Sálvame’ el motiu que ha portat a Rocío Carrasco a trencar els seus 25 anys de silenci i Terelu ho descriu com “un dolorosíssim moment” però no ha volgut parlar del tema: “He parlat amb el director i els meus companys i he dit que no puc parlar d’aquest tema, em suposa un dolor infinit, insuportable… vaig fer un pacte amb mi mateixa de no gratar en aquest tema. Vull fer com que no ha ocorregut mai, ho necessito”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa