El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per les Campos: “La nostra situació és trista i dolorosa”
  • CA

Les filles de María Teresa Campos no es parlen des de fa setmanes. Terelu i Carmen estan enfrontades en una guerra familiar que sembla que empitjora cada vegada més. Tot va començar amb la incorporació de la filla de Terelu al programa del cor en el que treballen les germanes Campos. Carmen i la neboda han xocat molt aquests mesos, el que ha afectat la relació que té amb Terelu. Ara és aquesta última qui se sincera sobre com se sent en una entrevista a Lecturas: “Que la meva germana, la meva filla i jo estiguem davant de les càmeres ha complicat la nostra harmonia familiar. La situació de la meva germana és trista i dolorosa”.

El cap de setmana passat van fer un cara a cara a televisió que molts teleespectadors van retreure-les, tenint en compte que semblava que s’estaven omplint les butxaques amb la presumpta mala relació entre elles. Ara Terelu es justifica: “El programa ens va demanar que ho féssim i vaig accedir, encara que confesso que és el que menys m’agrada del món. Vaig sortir d’aquella trobada amb un gust agredolç; dolç per veure la meva germana, a qui estimo amb bogeria, i agre perquè no és una situació còmoda per a mi”.

Carmen Borrego i Terelu Campos a 'Viva la vida' - Telecinco
Carmen Borrego i Terelu Campos a Viva la vida / Telecinco

“Si algú m’hagués dit que em veuria algun dia en un programa de televisió parlant sobre si tinc un problema amb la meva família, i molt menys amb la meva germana, m’hauria semblat impensable. Som molt diferents, però això no s’ha fet evident fins que hem treballat juntes a televisió”, reconeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa