El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, amant d’un polític rellevant del PP
  • CA

Terelu Campos, la periodista coneguda per ser filla de María Teresa Campos, és en boca de tots per la guerra mediàtica que manté amb la seva germana Carmen. Els programes del cor de Telecinco estan fent l’agost gràcies a la seva enemistat, la que va començar uns mesos enrere. Ara pràcticament no tenen relació, el que dona ales a la premsa rosa per parlar-ne a totes hores. Aquest cap de setmana estaven fent un repàs a la trajectòria professional de Terelu quan els companys recordaven els “aires de diva” que tenia quan començava: “No volia parlar amb cap periodista i això ajudava a què hi hagués més expectació mediàtica al seu voltant. El seu cognom, a més a més, va obrir-li les portes a tenir contacte amb gent molt poderosa”.

De fet, han destacat que Terelu sortís amb diversos famosos, entre ells Pipi Estrada o el torero Martín Pareja Obregón. Ells no van ser els únics personatges coneguts amb qui hauria tingut una relació, però. De fet, s’ha insistit en la història que Terelu hauria tingut una aventura amb un polític rellevant del PP: “Ell estava casat”. La periodista sempre ha negat que això fos cert, tot escudant-se en què no hi ha cap fotografia que ho demostri. Això no ha impedit que el seu company Enrique del Pozo asseguri públicament que sap que és cert: “Va ser Terelu qui va trencar la relació perquè aquest polític tenia una mentalitat molt tancada”.

Terelu Campos a 'Secret Story' - Telecinco
Terelu Campos a Secret Story / Telecinco

Mai no s’ha filtrat el nom del polític en qüestió, encara que la revelació d’aquest secret de Terelu podria estar a prop de revelar-se. La llista d’amants i parelles de la filla gran de la Campos és llarga i moltes vegades s’ha dit que hi ha moltes sorpreses. Unes relacions amb famosos que hauria aconseguit ocultar als paparazzi que la persegueixen pràcticament des que va néixer i que ara podrien veure la llum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa